Αποκάλυψη απο τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο για τις παρακολουθήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

Εν μέσω πανδημίας σε πολυνομοσχέδιο για τις συνέπειές της,πέρασαν τροπολογία για «νόμιμη» παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, παραβιάζοντας την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του ανθρώπου! Ποιοι ψήφισαν υπέρ;ΝΔ και ΚΙΝΑΛ!

7729CD9E 520F 403A BF5F CCB6F3167F0B

Ο Οικονόμου κάνει «γαργάρα» την αποκάλυψη της δημοκρατίας για την παρακολούθηση 17 βουλευτών

Θλιβερή και η στάση του προέδρου της επιτροπής Αθανασίου Μπούρα, ο οποίος ήταν και ο ίδιος θύμα της κατασκοπείας! Την υποκλοπή των e-mails δεκάδων βουλευτών κατήγγειλε μέσω επιστολής που απέστειλε την περασμένη Παρασκευή προς τον πρόεδρο της Eιδικής Mόνιμης Eπιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Αθανάσιο Μπούρα ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία» Ιωάννης Φιλιππάκης. Ο πρόεδρος της επιτροπής όμως δεν έπραξε απολύτως τίποτα. Για μία υπόθεση υψίστης εθνικής σημασίας που αφορά και τον ίδιο!

Εντύπωση προκαλεί η στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου μετά την αποκάλυψη για κατασκοπεία σε βάρος 17 βουλευτών οι οποίοι έπεσαν θύματα παρακολούθησης από σκοτεινό κύκλωμα, το οποίο στρέφεται ευθέως κατά της εθνικής ασφάλειας αλλά και του ίδιου του πολιτεύματος. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ