Σάλος με το αλκοτέστ στην Άννα Βισση – Η επική αντίδραση της απόλυτης Ελληνίδας σταρ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορει η αστυνομία του Θεοδωρικακου να μην κατάφερε να πιάσει τον φονιά της 17χρονης στο περιστερι πριν περασει τα σύνορα αλλα κατάφερε να σταματήσει Αυγουστιάτικα την Αννα Βισση για αλκοτέστ.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ βρέθηκε “εγκλωβισμένη” σε μπλόκο της αστυνομίας και οι αστυνομικοί την υπέβαλαν σε αλκοτέστ προσπαθώντας να βγάλουν λαβράκι αλλα τελικά αποδείχθηκε άνθρακες ο θυσαυρος.

@annavissiofficial

♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Η Αννα Βισση εντελώς ακομπλεξάριστη ακολούθησε τις οδηγίες των αρχών, έκανε το τεστ και ξεφτίλισε τις αρχές ανεβάζοντας το βιντεο στα social media. Μαλιστα οι αστυνομικοί είχαν εντυπωσιαστεί τοσο πολύ απο την παρουσία της απόλυτης Ελληνίδας σταρ που οταν τους ειπε οτι θα τους ανεβάσει στο Instagram εκείνοι δεν  τόλμησαν να αντιδράσουν.

Η αειθαλής ποπ σταρ, η οποία κατάφερε με την τρίτη προσπάθεια να φυσήξει σωστά στο ειδικό μηχάνημα καταμέτρησης, ενημέρωσε τον αστυνομικό που τής έκανε τον έλεγχο ότι ήπιε «μόνο δύο ποτηράκια». Μάλιστα, η ένδειξη ήταν μηδενική, γεγονός που, όπως παραδέχτηκε, εξέπληξε και την ίδια!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ