Παγκοσμιο σοκ: Νεκρή η αγαπημένη σταρ της νιότης μας, Ολίβια Νιούτον Τζον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, η πολυβραβευμένη ηθοποιός και τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον Τζον «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους στενούς φίλους της.

Η θρυλική «Σάντυ» του πολυαγαπημένου μιούζικαλ «Grease», διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Μάιο του 2017, για τρίτη φορά, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση. Η δεύτερη φορά ήταν το 2013, με την Αγγλο-Αυστραλή ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια, που, μεταξύ άλλων, είχε τιμηθεί 4 φορές με βραβείο Γκράμι, να αποφασίζει να δώσει τη μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου της, γνωστοποίησε ο σύζυγός της, Τζον Ίστερλινγκ, με ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρεται ότι η Ολίβια Νιούτον Τζον υπήρξε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για πάνω από 30 χρόνια, καθώς μοιραζόταν με τον κόσμο την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού.

«Η θεραπευτική έμπνευση και η πρωτοποριακή εμπειρία της με τα φυτικά φάρμακα συνεχίζεται με το Ταμείο Olivia Newton-John Foundation, αφιερωμένο στην έρευνα φυτικής ιατρικής και καρκίνου. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια ζητά να γίνουν τυχόν δωρεές στη μνήμη της στο Ταμείο Olivia Newton-John Foundation Fund (ONJFoundationFund. org) αναφέρεται, επίσης, στην ίδια ανάρτηση.

  • Κι εδώ ένα μίνι αφιέρωμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ