Για την εκλογή της Σακελλαροπούλου φταίνε και οι βουλευτές που την ψήφισαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλοί δημοσιολόγοι δημοσιολογούν τί άλλο;

Δηλαδή όταν ο Μητσοτάκης ανακοίνωνε την επιλογή του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, και ενώ όλος ο λαός «έφτυνε τον κόρφο» του για τό άγνωστο, το παντελώς άγνωστο, που του ερχόταν κατακέφαλα, οι κοινοβουλευτικοί που ήσαν;

Τί καταλάβαιναν; Σήμερα λοιπόν αναλυτές δημοσιολογούν…..ότι ο Πρωθυπουργός μπορεί να έκανε και …λάθος! Όχι αγαπητοί κύριοι και πάλι όχι. Χωρίς την ψήφο τον βουλευτών, ανώτατος άρχων δεν εκλέγεται, και συνεπώς το ότι δεν αναλαμβάνονται ευθύνες αγγίζει το ότι δεν συντρέχει και λόγος διατάραξης του πολιτεύματος. Τον λόγον τον γνωρίζουν, όμως τον κρατούν για τον εαυτό τους. Σήμερα λοιπόν ανατρέπεται μετά πανηγύρεως τα της Ντόρας (αλήθεια, πού να βρίσκεται;) και καταδεικνύεται πως η Δημοκρατία στην Ελλάδα, μόνο διέξοδο δεν έχει, ή δεν μπορεί να την βρεί.

Τέλος ο λαός απαιτεί στις επόμενες εκλογές οι διεκδικούντες αρχηγοί των κομμάτων να δεσμευτούν μέσα στα τόσα….θα καί το πρόσωπο που ΘΑ προτείνουν,έστω και μή δεσμευτικά, ως επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας. Όχι στο παρά ένα της ψηφοφορίας από το τυχόν κυβερνών.

Ο λαός πρέπει να σταθμίσει την ψήφο του και γι αυτό άνευ αιφνιδιασμών και τυχόν προϊόντων καμαρίλας από όσο πιο «πρωί» τόσο και πιο αξιοπιστία πάντων, και πασών. Ας δοθεί και στον λαό ένας, μικρός έστω, βαθμός συμμετοχής και κρίσης για το ύπατο αξίωμα. Το αξίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ