Σάλος στο Instagram με την χρυσή μεταγραφή της Δούκισσας Νομικού που παει σε καναλι έκπληξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την έκπληξη της σεζόν κανει ο ΑΝΤ1 με την χρυσή μεταγραφή της Δούκισσας Νομικού που σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό του καναλιού.

https://www.instagram.com/p/Cg_w9HhL5ks/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Να θυμησουμε πως η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και η θέση της κεντρικής παρουσιάστριας δίπλα στο Γιώργο Λιάγκα που παρέμεινε, έμεινε κενή και όπως φαίνεται, η θέση μόλις καλύφθηκε απο τη Δούκισσα Νομικού, όπως αποκαλύφθηκε άτυπα μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί».

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ανακοίνωσε στον αέρα ότι «Του χρόνου, η Δούκισσα Νομικού θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα». Όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει σύντομα και επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Τωρα βέβαια το πόσο θα αντέξει η κοπέλα δίπλα στον κάποιας ηλικίας παρωχημένο τηλεοπτικά Γιωργο Λιάγκα, ειναι μια άλλη ιστορία. Με την Δούκισσα Νομικού ο ΑΝΤ1 εχει την μοναδική ευκαιρία να αναδείξει την διάδοχο της Ελένης Μενεγακη, μόνο που για να συμβεί αυτο καλό θα ειναι να μπορει η Δούκισσα να προσφέρει χωρίς τον βραχνά του Λιάγκα που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί τηλεοπτικά σε κάποια άλλη εκπομπή, χωρίς νεανικό κοινό οπως το πρωινό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ