Εισαγγελική παρέμβαση για προσωρινή προστασία της 26χρονης που την απείλησε ο σύντροφός της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερος με την… ελπίδα ότι θα συνετιστεί για χάρη του πεντάχρονου παιδιού που έχει αποκτήσει με την 26χρονη σύντροφό του, έμεινε ο 36χρονος ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή στο Βόλο μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και ότι απείλησε τη γυναίκα με κατσαβίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κατσαβίδι δεν βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι και έγινε ο μεγάλος καβγάς (για οικονομικούς λόγους) που οδήγησε την κοπέλα να καλέσει την αστυνομία και ο 36χρονος αρνήθηκε ότι την απείλησε με το εργαλείο.

Τα τραύματα της 26χρονης σε πρόσωπο, χέρια, πόδια, πλάτη συμφωνούν με την άσκηση βίας, όπως αναφέρεται στην ιατρική γνωμάτευση, αλλά δεν γίνεται αναφορά σε τραύμα από κατσαβίδι.

Ο σύντροφός της υποστήριξε ότι τα χτυπήματα στο σώμα της προήλθαν από ένα μπουκάλι με νερό που της πέταξε «και γλίστρησε και έπεσε».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 36χρονος θα περάσει από άλλες δυο δίκες προσδιορισμένες για τις 26 Σεπτεμβρίου: Μία λόγω καταγγελίας της κοπέλας ότι σε άλλον καβγά της έσπασε το δάκτυλο και μια ακόμα για την κλοπή ενός δίκυκλου με το οποίο η 26χρονη μετακινούνταν.

Εισαγγελική παρέμβαση

Η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου να επιβάλει ποινή φυλάκισης ενός έτους και δυο μηνών, με τριετή αναστολή και εφέσιμη στον 36χρονο και να τον αφήσει ελεύθερο μετά από έφεση, προκάλεσε το ξέσπασμα της 26χρονης, η οποία άρχισε να κλαίει, ακούγοντας το δικαστήριο να απορρίπτει το πρωτοφανές αίτημα του συνηγόρου του κατηγορούμενου να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα στον πελάτη του.

«Εμένα, ποιος θα με προστατεύσει τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;» φώναξε χαρακτηριστικά, ενώ θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια του καβγά τους την περασμένη Κυριακή, ο 36χρονης φέρεται να της έλεγε «θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις»!

Παρέμβαση για την προσωρινή προστασία της 26χρονης έκανε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Βόλου, ο οποίος έδωσε εντολή να φρουρείται το σπίτι που διαμένει η γυναίκα μέχρι ο 36χρονος να εμφανιστεί για να μαζέψει τα πράγματά του, όπως είπε ότι θα κάνει στο δικαστήριο, υποσχόμενος ότι δεν θα ενοχλήσει ξανά την κοπέλα.

Μέχρι τις 21:00 πάντως δεν είχε εμφανιστεί σύμφωνα με την ΕΡΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ