Τα μάζεψε ο Τέλογλου για την παρακολούθηση Μητσοτακη – Σε κρίση πανικού το Μαξίμου, ζητάει τα ρέστα από τον Τέλλογλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν έχω κάνει καταγγελία για παρακολούθηση Μητσοτάκη από αυτό το κακόβουλο λογισμικό. Είπα ότι υπήρχαν ενδείξεις εκείνη την εποχή ότι τα τηλέφωνά του δεν ήταν ασφαλή, όπως ενδείξεις υπήρχαν και από το ΚΚΕ το 2017. Οι ελληνικές υπηρεσίες προσπαθούν να αγοράσουν αυτά τα λογισμικά από το 2013 και το 2015 έγινε μεγάλη διαρροή στο Wiki Leaks της ιταλικής εταιρείας Hacking Team, που αφορούσε όλες τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης από τo 2013 ως to 2015. ‘Αρα μιλάμε για κάτι που δεν είναι σημερινό», είπε ο Τάσος Τέλλογλου έξω από τον Άρειο Πάγο, όπου είχε κληθεί μεταξύ άλλων για να αποκαλύψει τα στοιχεία που γνώριζε, καθώς ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter είχε υποστηρίξει πως θύμα παρακολούθησης είχε πέσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση Τέλλογλου είχε γίνει σημαία από κυβερνητικούς κύκλους χρώμα που προσπάθησαν να συμψηφίσουν καταστάσεις.

Σήμερα, ο Τέλλογλου τα μάζεψε.

Περίεργο πάντως, γιατί η ανάρτηση του ήταν ξεκάθαρη. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Iδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο η την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες».

069B00C4 5082 4AFF B9AC E275A4BC7B91

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου διέψευσε ότι διαθέτει οποιοδήποτε στοιχείο για παρακολούθηση του Μητσοτάκη, εκδόθηκε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ, με την οποία του ζητούν να δώσει «συγκεκριμένα στοιχεία».

Ο Τέλλογλου, ο οποίος κλήθηκε μετά από πρόσφατη ανάρτησή του του για το ενδεχόμενο παρακολούθησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, διευκρίνισε ότι δεν κατήγγειλε παρακολούθηση του πρωθυπουργού με το Predator.

Ωστόσο, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ, ζητάει από τον δημοσιογράφο να δώσει στοιχεία, τα οποία ο ίδιος είπε ότι δεν έχει!

«Ο κ. Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα» αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει:

«Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού. Η κυβέρνηση όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει αποφασιστικά και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα διασφαλίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του τόπου και των πολιτών και την προστασία των θεμελιωδών αρχών που προστατεύουν την ιδιωτική σφαίρα και το απόρρητο των επικοινωνιών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ