Εντυπωσιάζει η απόφαση του Νίκου Ευαγγελάτου να θυσιάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών για να επιστρέψει μεσα στον Αύγουστο στην εκπομπή του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο επιστρέφει, για τη νέα σεζόν, από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και κάθε μέρα λίγο πριν τις 16:00 στο MEGA.

Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών επανέρχεται δυναμικά για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού. Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι εδώ στην πληρέστερη αποτύπωσή τους. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων το LIVE NEWS θα συνεχίσει να κάνει την διαφορά και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Παρουσίαση: Νίκος Ευαγγελάτος

Υ.Γ. Αν ήταν άλλος “φιρμάτος” οπως ο Ευαγγελατος θα επέστρεφε τέλη Σεπτέμβρη αλλα ο Νίκος οχι, προτιμά να ξεκουραστεί λιγότερο και να προσφερε περισσότερα στους τηλεθεατές.

To MEGA ετοιμάζεται να μπει πιο δυναμικά από ποτέ στη μάχη της τηλεθέασης και δίνει το σήμα έναρξης για την τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023. Τουλάχιστον όσον αφορά την ενημέρωση, η οποία ξεκινάει στα τέλη του Αυγούστου με τους παρουσιαστές να επιστρέφουν στο πόστο τους.
Πρώτοι επιστρέφουν στο πόστο τους ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος κι η Ανθή Βούλγαρη, οι οποίοι κάνουν πρεμιέρα με το «Κοινωνία Ώρα MEGA» τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 5:00.

Την ίδια μέρα, θα ξεκινήσει κι ο Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live News», ο οποίος θα αρχίσει λίγο πριν από τις 16:00 ανανεώνοντας το καθημερινό απογευματινό ραντεβού.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, επιστρέφουν επίσης τα MEGA Γεγονότα στις 19:45 με τη Ράνια Τζίνα, η οποία θα παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη, κι η Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ