Επίθεση απο ομαδα αλλοδαπών δέχθηκε στην καρδιά της Αθήνας ο Βασίλειος Κωστέτσος – Μεταφερθηκε στο νοσοκομειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαφνικά βρέθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ο Βασίλειος Κωστέτσος μαζί με έναν φίλο του, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος από «ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί», όπως έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

c7de3ad4 1260 4ff5 87f8 992575d7c1f9

Ο γνωστός σχεδιαστής  ο οποίος έκανε βόλτα με έναν φίλο του στο κέντρο της Αθήνας είπε ότι σκοπός των αλλοδαπών ήταν η κλοπή και δέχθηκαν μπουκάλια, ενώ ο φίλος του χτυπήθηκε με στιλέτο στο πρόσωπο, ενώ τον ίδιο τον πέταξαν«με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά».

nb keimeno kostetsos1

Έγραψε χαρακτηριστικά «ταγκάροντας» την Ελληνική Αστυνομία:

«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο! Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντας μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος».

Λίγο αργότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε φωτογραφίες από το 401ΣΝΑμε εκείνον και τον φίλο του να δέχονται τις πρώτες βοήθειες κάνοντας λόγο για ράμματα και μώλωπες, ενώ σχολίασε: «Ευτυχώς. Δεν πρόλαβαν να μας μαχαιρώσουν».

nb keimeno kostetsos

ΔΗΜΟΦΙΛΗ