Αστυνομικος σε αμόκ έβριζε, απειλούσε πως θα κάψει το Νοσοκομείο στη Λαμία και θα τους σκοτώσει όλους – Συνελήφθη και θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες καταστάσεις έζησαν όσοι βρίσκονταν χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς ένας 44χρονος αστυνομικός, γιος ενός εκ των ασθενών που νοσηλεύονταν στον 5ο όροφο (στην Παθολογική Κλινική), επιτέθηκε και τραυμάτισε νοσηλεύτριες, έβριζε και απειλούσε τους πάντες (πολιτικούς και μη!), ενώ προσπάθησε να κλείσει και τις πόρτες της κλινικής!

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 44χρονος που είναι από τη Λαμία, υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής και μετά τη σύλληψή του από συναδέλφους του της Λαμίας, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, ενώ συγγενικά του πρόσωπα ζήτησαν να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, κάτι που αναμένεται να γίνει.

Ο αστυνομικός κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης, με τις δύο τραυματισμένες νοσηλεύτριες να δέχονται τις πρώτες βοήθειες στα Επείγοντα, έχοντας υποστεί τεράστιο σοκ.

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

Όπως παραθέτει τα γεγονότα το LamiaReport, ο χαμός ξεκίνησε λίγο πριν τις 23:00 χθες βράδυ, όταν ένας συνοδός ασθενούς ενημέρωσε τις νοσηλεύτριες υπηρεσίας πως ένας άλλος συνοδός, έχει βγει στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και βρίζει.

Μόλις πήγαν να ελέγξουν τι γίνεται, ο 44χρονος τους επιτέθηκε λεκτικά, τους έβρισε και μάλιστα, απείλησε ότι θα βάλει φωτιά στο νοσοκομείο και θα κάψει όλη τη Λαμία! Κατόπιν και συνεχίζοντας να φωνάζει και να βρίζει, ζήτησε να αλλαχθεί ο ουροσυλλέκτης του πατέρα του ο οποίος νοσηλευόταν στην Παθολογική.

Όταν μια από τις νοσηλεύτριες του ζήτησε να μη φωνάζει, της πέταξε στο πρόσωπο έναν φάκελο με έγγραφα που είχε και ούρλιαζε πως θα τους σκοτώσει όλους, προχωρώντας και κλείνοντας τις πόρτες της κλινικής, με τους παρευρισκόμενους να κοιτούν έντρομοι τα όσα διαδραματίζονταν.

Η νοσηλεύτρια πήγε και άνοιξε την πόρτα, με τον 44χρονο να ξεφεύγει και να της επιτίθεται βίαια χτυπώντας την στο πρόσωπο! Της έβγαλε τη μάσκα που φορούσε και της έσπασε τα γυαλιά, ενώ την έριξε κάτω και την κλωτσούσε με μανία!

Η δεύτερη νοσηλεύτρια που ήταν παρούσα παρενέβη, αλλά δέχθηκε κι εκείνη την οργή του αστυνομικού, ο οποίος την κλώτσησε στην κοιλιά και το πόδι.

Στη συνέχεια, ο 44χρονος κλείστηκε στο μπαλκόνι και παρέμεινε σε κατάσταση αμόκ, με τους συναδέλφους του που έσπευσαν να τον συλλάβουν να καταφέρνουν μετά από ώρα να τον πείσουν να φύγει από εκείνο το σημείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ