Μιχάλης Κατρίνης και Βασίλης Σκουρής αποκαλύπτουν σύστημα παρακολουθήσεων κατά Πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια σκοτεινή ΕΥΠ μέσα στην ΕΥΠ – Ο φόβος του Κ. Μητσοτάκη για νέες αποκαλύψεις.

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής  απο το ieidiseis.gr

Ο μίτος των παρακολουθήσεων, νόμιμων και παράνομων, αποτελεί το ιερό δισκοπότηρο του πολιτικού σκηνικού τις τελευταίες δέκα ημέρες. Αν στην περίπτωση των «νόμιμων επισυνδέσεων» στα τηλέφωνα του Θανάση Κουκάκη και του Νίκου Ανδρουλάκη, τα πράγματα είναι σχετικά απλά, το μείζον ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις παράνομες παρακολουθήσεις, οι οποίες έχουν γίνει με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Πρόκειται για το λογισμικό το οποίο μόλυνε το τηλέφωνο του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, μετατρέποτάς το σε «υπερκοριό» (την περίοδο που ερευνούσε την τροποποίηση των Κωδίκων για την κακουργηματική απιστία των τραπεζιτών με αποτέλεσμα να μπουν στο αρχείο πολλές υποθέσεις και την τροποποίηση του νόμου για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που αποδέσμευσε εκατοντάδες εκατ. ευρώ από ελεγχόμενους) και με το οποίο επιχείρησαν να μολύνουν το κινητό του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Στην ηγεσία της Κουμουνδούρου άπαντες είναι πεπεισμένοι πως ο πραγματικός φόβος του κ. Μητσοτάκη είναι να μετατοπιστεί η δημόσια συζήτηση – μαζί με τις έρευνες – στο λογισμικό Predator και τις παράνομες υποκλοπές. Και αυτό, διότι πίσω από αυτές εκτιμάται πως βρίσκονται υποθέσεις με ενδιαφέρον πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Δεν θεωρείται εξάλλου τυχαίο ότι τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και το σύνολο των κυβερνητικών αξιωματούχων ασχολούνται μονάχα με την παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, αποσιωπώντας πλήρως την υπόθεση Κουκάκη, ο οποίος αποδεδειγμένα παρακολουθείτο με το Predator και για την περίπτωση του οποίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – αμήχανα – είχε αποδώσει την υποκλοπή σε «ιδιώτες». Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ