Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Κοιμήθηκαν στο λιμανι γιατί δεν τους δεχόταν κανένα ξενοδοχείο επειδή είχαν σκύλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτο ειναι το παράδειγμα που δίνει η κοινωνία μας; Να μην μπορει να κανει καποιος διακοπές έχοντας μαζί του το κατοικίδιο του; Ενώ ο καθε ανεύθυνος που παίρνει ένα ζωο και μόλις έρθει το καλοκαίρι το εγκαταλείπει για να φύγει διακοπές, χαίρεται ανέμελος το καλοκαίρι του; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει παρέμβαση ώστε να δέχονται υποχρεωτικά σε ένα ποσοστό τα ξενοδοχεία πελάτες με κατοικιδια;

Πρωτόγνωρη ταλαιπωρία για ενα ζευγάρι που ξεκίνησε να παει διακοπές έχοντας μαζί του και τιν σκύλο του. Το ζευγάρι αναγκάστηκε να μεινει τη νύχτα στο λιμάνι του Πειραιά μετά από τις διαδοχικές αρνήσεις ξενοδοχείων να τους φιλοξενήσουν, επειδή είχαν μαζί τους σκύλο.

Το ζευγάρι έφτασε χθες, Παρασκευή, στις 14:00 στην Αθήνα μαζί με το σκυλάκι του, προκειμένου να πάρει το πλοίο για Κρήτη το βράδυ του Σαββάτου. Άρχισαν να αναζητούν ξενοδοχείο, αλλά όταν τους πληροφορούσαν πως έχουν μαζί τους σκύλο τούς απέρριπταν.

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία. Δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη», είπε ο ιδιοκτήτης του σκύλου μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένοι και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε η σύζυγός του με την εξάντληση να είναι εμφανής στο πρόσωπο της.

Να σημειωθεί πως ο νόμος δεν ορίζει πως απαγορεύονται τα ζώα στα ξενοδοχεία, αλλά αυτό υπόκειται στις πολιτικές του εκάστοτε ξενοδοχείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ