Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Αλβανός βίασε 17χρονη και επιχείρησε να «κεράσει» τους αστυνομικούς για να τον αφήσουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κω, όταν μια τουρίστρια κατήγγειλε στην αστυνομία βιασμό εις βάρος της.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από τις Αρχές του νησιού και πλέον εκτός από την κατηγορία του βιασμού κατηγορείται και για δωροδοκία υπαλλήλου, αφού ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο, με όποιο αντίτιμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», όλα ξεκίνησαν όταν μία 17χρονη Γερμανίδα εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον 25χρονο, αλβανικής καταγωγής.

Η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίστηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια κατέληξαν σε παραλία του νησιού. Μετά την καταγγελία ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ωστόσο αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται. Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ό,τι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση της 17χρονης τουρίστριας.

Στη συνέχεια ο 25χρονος Αλβανός ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει και εκείνος θα τους κεράσει καφέ ή θα τους έδινε ότι του ζητούσαν!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία τόσο για το βιασμό σε βάρος της ανήλικης Γερμανίδας όσο και για δωροδοκία και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ