Μυστήριο με τον παίχτη reality καθως δεν είχε «ακουστεί» ποτέ στις Αρχές – Γιατί κουβαλούσε 1,5 εκατομμύριο ευρώ και τοσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπροστά σε ένα παζλ με πολλούς προβληματισμούς βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, καθώς όσο βρίσκεται ο νεαρός «εισβολέας» υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, η ΕΛΑΣ καλείται να δώσει τις απαντήσεις που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου της περίεργης «εισβολής» στο Εφετείο Αθηνών.

Γιατί ο 34χρονος είχε στην κατοχή του τόσα χρήματα;

Άγνωστο παραμένει το γιατί ο πρώην παίκτης γνωστού ριάλιτι κουβαλούσε 1,5 εκατ. ευρώ στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, πιθανότατα είχε τον ρόλο του «ταμία» σε εγκληματική οργάνωση που εμπορεύεται ναρκωτικά. Ωστόσο, ο 34χρονος βρίσκεται σε ψυχολογική σύγχυση και δεν μπορεί να απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις, αφήνοντας προς το παρόν το θέμα στον «αέρα». Την ίδια ώρα, αυτό που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον είναι, πώς γίνεται ο «εισβολέας» να εκτελούσε τέτοιο ρόλο σε μία -όπως όλα δείχνουν- μεγάλη και οργανωμένη εγκληματική οργάνωση, και η αστυνομία να μην είχε καν ακούσει το όνομά του!

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι πρώτες σκέψεις, σε συνδυασμό με την κοκαΐνη που βρέθηκε, οδηγούν σε διακίνηση ναρκωτικών. Στο λευκό SUV που οδηγούσε είχε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που ο 34χρονος ήρθε σε επαφή με τον αστυνομικό φρουρό του Εφετείου, η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Αρχικά είπε πως στο αυτοκίνητο είχε ναρκωτικά και εκρηκτικά, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές. Στη συνέχεια, δήλωσε πως «πήγε να παραδοθεί στους δικούς του ανθρώπους», εννοώντας τους αστυνομικούς, «γιατί έχει κάνει πολλά». Όταν βρέθηκαν τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο, την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Πώς μεταφέρθηκε στο Δαφνί

Επειδή ο 34χρονος φέρεται να είχε πολλές μεταπτώσεις στην ψυχολογία του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Δαφνί, έτσι ώστε οι γιατροί να τον εξετάσουν και εάν κρίνονταν αναγκαίο να του χορηγήσουν αγωγή. Ο 34χρονος αναμένεται να παραμείνει τα επόμενα 24ωρα στο Δαφνί, ενώ αναμένεται να ενημερωθούν οι αρμόδιοι φορείς της Δικαιοσύνης. Ανάλογα και με το πόρισμα των γιατρών θα αποφασιστεί εάν θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για να απολογηθεί ή θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.
275- γραμμ. κοκαΐνη
495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης
37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης
131- δισκία ecstasy
3 φαρμακευτικά δισκία
αυτοκίνητο
πιστόλι κρότου
267- φυσίγγια κρότου
χρηματοκιβώτιο
4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες
4- κινητά τηλέφωνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ