Τουρίστας στο αεροδρόμιο Ζακύνθου έκανε φάρσα απο το μικρόφωνο λέγοντας πως θα καθυστερήσουν οι πτήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όρεξη για «πλακίτσα» είχε ένας 22χρονος Βρετανός τουρίστας στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, ο οποίος μόλις βρήκε το πεδίο ελεύθερο, πήρε θέση και άρχισε να ανακοινώνει από το μικρόφωνο καθυστερήσεις πτήσεων με προορισμό το (βρετανικό) αεροδρόμιο του Γκάτγουικ!

Ως αποτέλεσμα, η κακόγουστη φάρσα του νεαρού προκάλεσε σύγχυση στους επιβάτες που περίμεναν τις πτήσεις τους, καθώς οι ανακοινώσεις του αφορούσαν σε… εξάωρη καθυστέρηση πτήσης. Μετά την αρχική αναστάτωση, πάντως, στο σημείο εμφανίστηκε ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου μαζί με έναν αστυνομικό, οι οποίοι και πήραν «σηκωτό» τον νεαρό φαρσέρ, ενώ άγνωστο παραμένει το αν του επετράπη να επιβιβαστεί στην πτήση του.

Βίντεο επιβάτη που κατέγραψε την φάρσα, πάντως, έχει γίνει viral στα social media, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Περιμέναμε να ανοίξουν οι πύλες και τότε ακούσαμε από τα μεγάφωνα περίεργες ανακοινώσεις. Όταν σήκωσα το βλέμμα του, είδα έναν νεαρό στο μικρόφωνο και έβγαλα το τηλέφωνό μου για να τραβήξω βίντεο. Έκανε περίπου τρεις ή τέσσερις ανακοινώσεις για πτήσεις που θα καθυστερούσαν αρκετές ώρες. Οι αντιδράσεις του κόσμου είχαν πλάκα, αφού το μισό αεροδρόμιο δεν μπορούσε καν να τον δει. Πιθανότατα έγινε αντιληπτός όταν έκανε την τελευταία ανακοίνωση για το Μάντσεστερ. Η παρέα του ανησυχούσε πολύ, διότι δεν ήξεραν αν θα τον αφήσουν».

«Λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι αφέθηκε τελικά ελεύθερος, παρότι του είπαν ότι θα τον κρατήσουν στο αεροδρόμιο και θα του κατασχέσουν το διαβατήριο για τρεις ημέρες. Όμως μετά από λίγο του είπαν απλώς να φύγει», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ