Χανιά: Αλλοδαπός σακάτευε την 7 μηνών έγκυο γυναίκα του στο ξύλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ίχνος ανθρωπιάς δεν είχε ένας άνδρας στα Χανιά, που ξυλοφόρτωσε την γυναίκα του, που είναι έγκυος επτά μηνών και δεν σταμάτησε ούτε τη στιγμή που εκείνη τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Κισάμου, όταν το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται. Μέσα σε άγριες φωνές και απειλές ο 37χρονος «νταής» αλλοδαπός την χτύπησε, αδιαφορώντας για την κατάστασή της. Η πανικόβλητη 25χρονη κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές και έτσι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έφτασαν άμεσα στην κατοικία του ζευγαριού και προχώρησαν στην σύλληψη του βίαιου άνδρα.

Η αλλοδαπή σύζυγός του μεταφέρθηκε εμφανώς καταβεβλημένη στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες και εκδορές στο σώμα και το λαιμό της. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με την δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης που σχημάτισαν σε βάρος του οι αστυνομικοί, του ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ