Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Εγκατέλειψε το Φενγκ Σούι ο πρωθυπουργός; Εμφανίστηκε κρατώντας την εικόνα της Παναγίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντύπωση εχει προκαλέσει στο πανελληνιο η σημερινή εμφάνιση του Κυριακου Μητσοτακη με την εικόνα της Παναγίας στα χέρια. Μέχρι τωρα είχαμε συνηθίσει τον Κυριακο μακριά απο τέτοιου είδους θρησκευτικές εκδηλώσεις καθως έδειχνε πιστός οπαδός του Φενγκ Σουι με τα πέτρινα βατραχάκια και άλλες ανατολίτικες “θεότητες”.

Τελικά ο φοβος των εκλογών αλλάζει τραγικά τον άνθρωπο, ειδικά τους πρωθυπουργούς που βλέπουν την πόρτα της εξόδου και ψάχνουν σανίδα σωτηριας για να κρατηθούν. Συνεχίστε την ανάγνωση.

μητσοτακης βατραχια βοδιβατραχια τενις

Μετά το φένγκ σούι με τα πέτρινα βατραχάκια, ήρθε το έτος του βοδιού…

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού απο την Τήνο:

Από τα πιο μικρά και απομονωμένα ξωκλήσια μέχρι και τα μεγάλα προσκυνήματα της εκκλησίας μας η Ελλάδα, η ορθοδοξία, γιορτάζουμε σήμερα την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορούμε ατομικά και συλλογικά να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βαδίσουμε στο δρόμο της προόδου στο δρόμο της αυτοπεποίθησης στο δρόμο της κοινωνικής συνοχής.

Αυτή τη σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία το μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα μας παραμένει η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος.

Να σταθούμε δίπλα σε όσους και σε όσες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις μεγάλες δυσκολίες. Και με πίστη θα παραμείνουμε πιστοί στο δρόμο τον οποίο έχουμε χαράξει για μία Ελλάδα της ευημερίας, της αυτοπεποίθησης, της κοινωνικής συνοχής. Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Ελληνίδα σε κάθε ¨Έλληνα απανταχού της γης χρόνια πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ