Άφαντα τα voucher για την ανακύκλωση συσκευών ενώ η προθεσμία εξαργύρωσης εκπνέει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μία υποτιθέμενη ελάφρυνση για τους Έλληνες πολίτες οδηγείται σε πλήρες φιάσκο. Το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών δεν φαίνεται να λειτουργεί, τουναντίον τα πολυαναμενόμενα μηνύματα που θα ελάμβαναν οι δικαιούχοι για να εξαργυρώσουν τις επιταγές τους δεν έφτασαν ποτέ, αν και σε έναν μήνα λήγει η προθεσμία εξαργύρωσης!

Σε ένα μήνα τέλος το voucher!

Σε ένα μήνα από τώρα λήγει η ημερομηνία για το voucher, με το οποίο θα γίνεται η αγορά νέας συσκευής στο πλαίσιο του προγράμματος «Αλλάζω συσκευή», και τα sms με την επιδότηση είναι άφαντα! Η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για πιθανή παράταση στην αγορά συσκευής λόγω της καθυστέρησης των sms, και οι πολίτες κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα»!

Υπενθυμίζεται πως οι επιταγές με την επιδότηση, που μοιράστηκαν σε ελάχιστους, μπορούν να εξαργυρωθούν έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, έκτοτε, σύμφωνα με το ΦΕΚ, ακυρώνονται. Το τελευταίο νέο σχετικά με την επιδότηση ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αφορούσε στους παρόχους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ