Εσωκομματικά μαχαιρωματα σε Ανδρουλακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ηθικό αυτουργό της παρακολούθησης του, να ζητάει την παραίτηση του και να προαναγγέλει ότι θα τον σύρει στο ειδικό δικαστήριο, ο Ανδρέας Λοβέρδος όμως λειτουργεί πλέον ανοιχτά ως δούρειος ίππος εντός του κινήματος.

Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι καινούργιο. Το έχει ομολογήσει και ο ίδιος όταν είχε αποκαλύψει ότι «έστηνε» τροπολογίες παρέα με τον Θάνο Πλεύρη, τις οποίες έπειτα κατέθετε ως τροπολογίες του ΚΙΝΑΛ!

Τις τελευταίες ημέρες όμως η ρήξη είναι εμφανής, καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του σε μητσοτακικό ΜΜΕ εξευτέλισε τον πρόεδρο του, λέγοντας ότι «το θέμα των υποκλοπών δεν είναι λόγος για να γίνουν εκλογές». Την ίδια στιγμή ο Νίκος Ανδρουλάκης ζητούσε την παραίτηση Μητσοτάκη και την άμεση προσφυγή στις κάλπες!

Σήμερα το δεξί χέρι του Ανδρέα Λοβέρδου, ο Σπύρος Καρανικόλας, βγήκε και προσέφερε πλήρη κάλυψη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποθεώνοντας μάλιστα την στάση του στο θέμα των υποκλοπών!

7EA9B85D D466 4919 823A 1706F436548E
Η ανάρτηση Καρανικόλα

Το δεξί χέρι του Ανδρέα Λοβέρδου όχι μόνο χαρακτηρίζει ακαριαία την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά επικαλείται τις καταγγελίες Λαφαζάνη – Κοτζιά κατά του ΣυΡιζΑ!

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από την Κουμουνδούρου, τόσο στο αντάρτικο Λοβέρδου ο οποίος από τη στιγμή της αθώωσης του έχει ξεσπαθώσει υπέρ του Κυριάκου, ούτε φυσικά για την τοποθέτηση Καρανικόλα η οποία φυσικά έγινε στο Twitter, διότι πλέον ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει εκπομπή για να τον προβάλλει όπως έκανε κάποτε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ