Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Σάλος στο διαδίκτυο με Λατινοπουλου-Θεοδωρικακο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την υπόθεση με τους 38 μετανάστες στον Έβρο, ξέσπασε διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και την διαγραμμένη από τη Νέα Δημοκρατία, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Αφορμή ήταν το σχόλιο Θεοδωρικάκου, που έγραψε στο facebook: «Το περιστατικό διάσωσης 38 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο, αποδεικνύει πόσο ιδιαίτερα σύνθετη και δύσκολη είναι η αποστολή της ελληνικής αστυνομίας στα ελληνοτουρκικά σύνορα που είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.
Οι αστυνομικοί μας μαζί με τον ελληνικό στρατό, φρουροί των συνόρων, βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με επιχειρήσεις παράνομης διακίνησης παράτυπων μεταναστών από κυκλώματα και τη γειτονική Τουρκία.
Η ελληνική αστυνομία σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, προασπίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και ταυτόχρονα προστατεύει τις ανθρώπινες ζωές. Αξίζει τον σεβασμό και την στήριξη όλων και όχι τις πρωτοφανείς συκοφαντικές επιθέσεις που δέχτηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και διάφορους άλλους τις τελευταίες ημέρες».   

Με την Αφροδίτη Λατινοπούλου να του απαντάει: «Δεν υπάρχουν ”παράτυποι” άνθρωποι. Είναι λαθρομετανάστες αφού μπήκαν λαθραία στη χώρα. Πάραυτα έπρεπε να συλληφθούν και να μεταβούν σε ΚΛΕΙΣΤΑ κέντρα μέχρι την μέρα της απέλασή τους.
Η ελληνική αστυνομία και τα ελληνικά σώματα ασφαλείας μια χαρά κάνουν το καθήκον τους και κάθε Έλληνας στηρίζει τις προσπάθειές τους. Το πρόβλημα όμως είναι τι κάνει η πολιτεία και η κυβέρνηση με τους λαθρομετανάστες. Κρατούνται σε κλειστά κέντρα; Όχι. Γίνονται απελάσεις; Όχι. ΓΙΑΤΙ;».

Φυσικά μετά την τοποθέτησή της πήραν «φωτιά» τα σχόλια…

anarthsh latinopoulou

ΔΗΜΟΦΙΛΗ