Αφωνο το πανελληνιο με το θράσος του Μαγιορκινη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για μεγάλη μείωση στις εισαγωγές και τους θανάτους με Covid-19 μιλάει ο Μαγιορκινης όταν μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ΕΟΔΥ έκανε λόγο για 258 νέους θανάτους νοσούντων!

O FDA έβγαλε ανακοίνωση όπου εξηγεί ότι ένας λόγος για την επιλογή των εμβολίων της ευλογιάς των πιθήκων από την Jynneos είναι και ότι ο πληθυσμός που θα δοθεί μπορεί να είναι δυνητικά ανοσοκατεσταλμένος. Το εμβόλιο της Jynneos περιέχει ιό ικανό για έναν μόνο κύκλο πολλαπλασιασμού, συνεπώς δεν αποτελεί κίνδυνο για τα άτομα σε ανοσοκαταστολή.

Εμμέσως πλην σαφώς η ανακοίνωση αναφέρεται στο γεγονός ότι ένα σημαντικό ποσοστό αυτών που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου είναι μολυσμένοι με τον ιό HIV που δυνητικά θα μπορούσαν να είναι ανοσοκατεσταλμένοι. Να σημειώσουμε εδώ ότι αν λαμβάνουν σωστά την θεραπεία οι ασθενείς με HIV δεν είναι ούτε ανοσοκατεσταλμένοι ούτε μεταδίδουν, για αυτό και η αναφορά γίνεται σε δυνητικά ανοσοκατεσταλμένους.

Πήραν λοιπόν αυτήν την ανακοίνωση του FDA οι ακραίοι, και οι μισοί λένε ότι τα εμβόλια του COVID προκαλούν ανοσοκαταστολή (αντιεμβολιαστές, αρνητές) και οι άλλοι μισοί (COVID-Maximizers) ότι ο FDA υπονοεί ότι όσοι κόλλησαν κορονοϊό είναι δυνητικά ανοσοκατεσταλμένοι. Όπως είπα τα άκρα συναντιώνται στο ίδιο σημείο και λένε παρόμοια σοφίσματα (λαϊκιστί λένε “μπούρδες”).

Να με συγχωρείτε, δεν πρόκειται για αναφορά σε απλούς πολίτες. Πρόκειται για διαρκή και μόνιμη παραπληροφόρηση, πρόκειται για σκοταδισμό μέσω “δόγματος” και όχι τεκμηρίων.

Και επί της ευκαιρίας, όσοι πολίτες με ρωτάνε με καλή διάθεση τους απαντώ, εμβολιασμένοι και κυρίως ανεμβολίαστοι. Τους δίνω συμβουλές, μέρα και νύχτα. Ό,τι μπορώ και αν το γνωρίζω και αν ο χρόνος μου το επιτρέπει, καταβάλω κάθε προσπάθεια να τους απαντώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ