Σάλος με το τρολαρισμα του Βρουτση σε Μητσοτακη: Κουβαλάει σακιά με πατατες οσο ο Κυριακος κανει διακοπές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απιστευτο τρολαρισμα του Γιάννη Βρούτση στον πρωθυπουργό που γέμισε το διαδίκτυο μεσα στον Δεκαπενταύγουστο με φωτογραφιες του να δουλεύει στα χωράφια και να κουβαλάει σακιά με πατατες την στιγμή που ο Μητσοτακης κανει διακοπές και μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμι του.

4BE82276 F8E5 4847 BC8C C5EBD3CC5873

Να θυμησουμε πως ο Γιάννης Βρούτσης είναι ο υπουργός που εκδιώχθηκε από το υπουργείο επειδή δεν έκανε τα χατίρια του Μένιου Φουρθιώτη και διασφάλισε το δημόσιο χρήμα.

Αυτό που δεν μάθαμε είναι ότι έκανε ο διάδοχος του, Κωστής Χατζηδάκης. Επίσης ακόμη δεν έχει εξηγήσει η κυρία Στρατινάκη, γενική γραμματέας του υπουργείου, για ποιο λόγο ξαφνικά ο υπόδικος παρουσιαστής άρχισε να την αποθεώνει, εκεί που την εξύβριζέ και άφηνε σοβαρότατες αιχμές για την εντιμότητα της.

Την «ρεμούλα» την είχε επιβεβαιώσει και ο αποπεμφθείς Βρούτσης (στις αρχές Ιανουαρίου 2021) σε συνέντευξή του: «Νομίζω ότι πήρε ποσά 3 μηνών. Φρενάρισε ο μήνας Οκτώβριος. Τον Οκτώβριο που δεν πληρώθηκε και το φρέναρα ήταν 70.000-80.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό ήταν 200.000». Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2020 ο κ. Βρούτσης είχε φέρει ρύθμιση βάζοντας πλαφόν στην αποζημίωση από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ στα 6.500 ευρώ.

Οι δικαστικές εξελίξεις και οι έρευνες των διωκτικών αρχών δικαίωσαν τελικά τον Γιάννη Βρούτση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως δεν το έκανε. Τον διατήρησε εκτός κυβέρνησης, επειδή προφανώς έτσι του υπαγόρευαν στενοί του συνεργάτες, όπως ο υπουργός επικρατείας…

Γι’ αυτό και η φωτογραφία του Γιάννη Βρούτση με τις πατάτες στο ώμο, θεωρείται ως πολιτικό χτύπημα κατά του πρωθυπουργού. Ισχυρότατος πολιτικός συμβολισμός, την ώρα που ο Κυριάκος εμφανίζεται πάλι ημίγυμνος σε παραλίες και σε σκάφη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ