Στα Σκόπια το εργοστάσιο με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που εγκαινίαζε ο Μητσοτάκης το 2020!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερος σόουμαν πρωθυπουργός! Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός της μυθοπλασίας! Από κοντά και το σύνολο των ΜΜΕ που αποθεώνουν τον σύγχρονο Μωυσή, βοηθώντας τον φυσικά να εξαπατά τους Έλληνες και να οδηγεί την Ελλάδα στον όλεθρο.

Θυμάστε λοιπόν την περιβόητη επένδυση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που την ανακοίνωσε διθυραμβικά ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα μιντιακά λιβανιστήρια να ψάλλουν «ωσαννά Κυριάκο»!

Θυμάστε τι έγραφε τότε το Ολυμπία; «Είναι ίσως η πιο γελοία υπόθεση της μεταπολίτευσης. Μιλάμε φυσικά για την περιβόητη επένδυση που έγινε γνωστή με τυμπανοκρουσίες από την κυβέρνηση και αφορούσε την κατασκευή εργοστασίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, από γερμανική εταιρία. Μόνο που η γερμανική εταιρία ήταν υπό πτώχευση, εμφανίστηκαν από το πουθενά κάποιοι επενδυτές που αποδείχτηκαν… Αλβανοί (!!) και τώρα προκύπτει άλλη μία ενδιαφέρουσα πτυχή, από αυτές που σε κάνουν να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο»!

Λοιπόν, δικαιωθήκαμε πλήρως!

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ λοιπόν στα Σκόπια, Νικόλας Φραγκόπουλος μεταδίδει τα ακόλουθα:

Τέθηκε σήμερα (13/8) στη βιομηχανική ζώνη της πόλης Τετόβο ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση του εργοστασίου της γερμανικής εταιρείας Next.e.GO Mobile SE, το οποίο θα παράγει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μάρκας e.GO.

Προηγουμένως σήμερα υπεγράφη η σχετική συμφωνία μεταξύ εκπροσώπων της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας και της εταιρείας Next.e.GO Mobile.

Στη τελετή για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου μίλησε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι, ο οποίος ανέφερε ότι η επένδυση, στην αρχική της φάση θα ανέλθει στα 130 εκατ.ευρώ και θα ανοίξει 890 θέσεις εργασίας.

«Η επένδυση αυτή έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα, αλλά και για την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στο Τέτοβο και ευρύτερα. Με αυτή τη σημαντική επένδυση, η Βόρεια Μακεδονία επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για τους επενδυτές, με ένα σταθερό οικονομικό και πολιτικό κλίμα στο οποίο διεθνείς εταιρείες όπως η Next.e.GO Mobile SE έχουν έναν έμπιστο εταίρο» σημείωσε ο Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι.

Διάβασε τι έγραφε τότε το Ολυμπία: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι Γερμανοί που ήταν …Αλβανοί και στο βάθος Χριστοφοράκος!

Πρωτοφανές φιάσκο Μητσοτάκη! Παρουσίασε αλβανούς των Σκοπίων ως «Γερμανούς επενδυτές»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ