Ένας χρόνος απο τον θάνατο του σπουδαίου και αγαπημένου ηθοποιού Κωστα Τριανταφυλλοπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελάχιστος φόρος τιμής, ένα χρόνο μετά, στον σπουδαίο φίλο μου και τόσο άξιο συνάδελφο Κώστα Τριανταφυλλόπουλο που έφυγε πέρυσι τέτοια μέρα.Με τον Κώστα παίξαμε πολλά έργα μαζί στο Θέατρο, κυρίως στο Ανοιχτό θέατρο του Γιωργου Μιχαηλιδη, στην Επίδαυρο, μετά στην τηλεόραση,στην μεταγλώττιση….Ένας ηθοποιός που μιλούσε μέσα από τους ρόλους του, αγωνιστής, ωραίος οικογενειάρχης …Μας έδεσε βαθεια κι ειλικρινης φιλια και μέσα από τους αγώνες του Σωματείου μας..θα τον θυμόμαστε πάντα.

Πέρασε ένας χρόνος απο την μέρα που ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλοπουλος έφυγε απο τη ζωη, σε ηλικια μόλις 65 ετων. Τότε είχε γράψει, αποχαιρετώντας τον ο Σπύρος Μπιμπιλας:

Με απέραντο πόνο και θλίψη συγκλονισμένος έμαθα μόλις τώρα τον χαμό του αγαπημένου φίλου, του λατρευτού σε πολλές δουλειές συνεργάτη στο Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη, του σπουδαίου ηθοποιού, του αθόρυβου καλλιτέχνη, του φιλοσοφημένου ανθρώπου, του συνεπούς εργάτη του θεάτρου, του φιλότεχνου, του σπουδαίου οικογενειάρχη … Κώστα μου πάλεψες τέσσερεις μήνες και φεύγεις τοσο νωρίς από κοντά μας.. Θα μας λείψεις. Θα μας λείπει το σπουδαίο ταλέντο σου, το χιούμορ σου, η φωνή σου που έντυσε τόσους ήρωες που λάτρεψαν τα παιδιά στις μεταγλωττίσεις.. Θα μας λείπει ένας σημαντικός ηθοποιός που είχε την στόφα των μεγάλων σπουδαίων του παρελθόντος . ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ Η ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ