Σάλος με εμπιστευτικό έγγραφο του Στρατού που βγήκε στον αέρα εκπομπής του Σκαι από τον Θεοδωρικάκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί στην Αμερική έχει εξελιχθεί σε μείζον πολιτικό θέμα η έφοδος του FBI στην έπαυλη του πρώην προέδρου Τραμπ, με την υποψία ότι είχε στην κατοχή του εμπιστευτικά έγγραφα, στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη όμως, αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου,υπουργός που θα δημοσιοποιούσε ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ έγγραφο των Ενόπλων Δυνάμεων,θα είχε είτε θέμα παραίτησης,είτε θέμα απομάκρυνσης…
Στην Ελλάδα,Ο Θεοδωρικάκος δημοσιοποιεί εμπιστευτικό ΕΓΓΡΑΦΟ του οποίου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ, αλλλα η δικαιοσύνη κοιμάται.

https://twitter.com/marka2_/status/1561245405320564736?s=21&t=lU0le8TMn8du4FjusjqJTg

Μετά την πλήρη αποσάρθρωση του κράτους, μέσω της δημιουργίας του επιτελικού κράτους – κάνω ό,τι γουστάρω εάν είμαι Μητσοτάκης – οποιοσδήποτε κυβερνητικός μπορεί να βγει και να κάνει το οτιδήποτε, χωρίς να φοβάται οποιαδήποτε συνέπεια!

Για του λόγου το ασφαλές, ο Τάκης Θεοδωρικάκος βγήκε σε εκπομπή στο Σκάι και έκανε «σημαία» εμπιστευτικό έγγραφο του στρατού!

D1CB8740 A1E0 4DD8 A2FF A9ACED41C377
Το έγγραφο που παρουσίασε ο Θεοδωρικάκος σε πανελλαδική συχνότητα

Όπως βλέπετε, πρόκειται για έγγραφο με διαβάθμιση «εμπιστευτικό».

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

92ADC567 FAC2 40E1 AC8A 7745DC8FC34F
Οι διαβαθμίσεις εγγράφων του ελληνικού στρατού

Ο όρος «εμπιστευτικό» που αναγράφεται στο έγγραφο, αντικατοπτρίζει τον βαθμό ασφαλείας του συγκεκριμένου εγγράφου.

Ποιος είναι αυτός ο βαθμός; Διαβάστε:

616AF7A6 170B 44BA A613 19E74E7AADDE
Το εμπιστευτικό έγγραφο δεν μπορεί να γίνεται σημαία ευκαιρίας οποιουδήποτε, ακόμα και υπουργού

Με απλά λόγια, ο Θεοδωρικάκος παρουσίασε στο πανελλήνιο, στον δημοσιογράφο, τους κάμεραμαν κλπ, έγγραφο του οποίου η διαβάθμιση δίδεται σε έγγραφα τα οποία εάν αποκαλυφθούν σε μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, είναι δυνατόν να βλάψουν την εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας, καθώς και τα ζωτικά της συμφέροντα!

Βέβαια, όταν έχεις φτάσει στο απόλυτο κατάντημα ως χώρα, να έχεις υπουργό προστασίας του πολίτη τον Τάκη Θεοδωρικάκο, είναι δύσκολο να υπάρξει κάτι άλλο που να «βλάψει περισσότερο την ασφάλεια και τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας».

Ο ταξίαρχος Μπάμπης Παπασπύρος τα είπε όλα, σε ένα tweet:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ