Που και ποτε θα γίνει η κηδεια του Ρομπερτ Ουιλιαμς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη έχει σκορπίσει ο χαμός του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές και συνθέτες της δεκαετίας του ’70 και του ’80.

Σε ηλικία 73 ετών και ενώ έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία σε δηλώσεις της σήμερα στην εκπομπή «Alpha Τώρα», ανέφερε ότι η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 11:00 στην Αγγλικανική Εκκλησία.

«Είναι πανελλαδικά μεγάλη η συγκίνηση για αυτό το απότομο και ηλικιακά θα έλεγα, χαμό του συναδέλφου μου, του ανθρώπου που συνεργαστήκαμε, που αγαπήσαμε, που για πολλούς λόγους βρεθήκαμε κοντά. Ο Ρόμπερτ ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου. Χωρίς αλλά. Τόσα χρόνια που τον ξέρω, ποτέ δεν θύμωσε, ποτέ δεν κακολόγησε, ποτέ δεν έδειξε κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είχε πολύ ήρεμο χαρακτήρα, τον οποίο τον κράτησε ως το τέλος, γνωρίζοντας ότι θα φύγει. Ήταν πολύ ήρεμος και το περίμενε. Είχε την οικογένεια και τα παιδιά του δίπλα του», δήλωσε συγκινημένη η Μπέσσυ Αργυράκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ