Βούλα: Βουλγαρος βίασε 60χρονη με νοητική υστέρηση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κεντρικό δρόμο των Νοτίων Προαστίων, ένας 47χρονος διεστραμμένος άνδρας έπιασε μία ηλικιωμένη γυναίκα από τα χέρια και τον λαιμό, την έσυρε με τη βία στο παράπηγμα όπου ζούσε, και τη βίασε. Το μαρτύριο της 60χρονης κράτησε για δύο ολόκληρες ώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα περπατούσε σε δρόμο της Βούλας, όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης της στα χέρια του αλλοδαπού βιαστή της. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, η σεξουαλική κακοποίηση σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ. Ο Βούλγαρος δράστης αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις, άφησε το θύμα να φύγει.

Η γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση, επέστρεφε στο σπίτι της και δεν ανέφερε αμέσως τον βιασμό της. Την επόμενη ημέρα το μεσημέρι αποκάλυψε στο γιο της, την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε και του περιέγραψε λεπτομέρειες για το σημείο του βιασμού. Ο νεαρός μπήκε στο αυτοκίνητό του, πήγε στο παράπηγμα και βρήκε τον άστεγο από την Βουλγαρία. Μετά από λίγη ώρα ήρθε και η μητέρα του που τον αναγνώρισε. Τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση, στο σημείο έφτασε πλήρωμα περιπολικού που συνέλαβε τον 47χρονο αλλοδαπό. Οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα Ασφάλειας, όπου η 60χρονη κατέθετε παρουσία ψυχολόγου, και κατονόμασε τον Βούλγαρο ως τον δράστη που την βίασε. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σήμερα απολογείται στον Ανακριτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ