Υποκλοπές: Από τον ρουφιάνο στον «ύπατο» για να φροντίσει την επανεκλογή του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδονται στα δελτία ειδήσεων συνεδριάσεις μέσα κι ´έξω από την Βουλή με θέμα τις τηλεφωνικές υποκλοπές. Θα ακολουθήσει συζήτηση στην ολομέλεια, ψηφοφορία, σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής, το πόρισμα της οποίας έχει ήδη πάνω κάτω συνταχθεί, αφού δεν μπορεί να διαφέρει από τις δηλωσεις των εχόντων την πλειοψηφία κυβερνητικών. Τουτέστιν…..μπουρμπούτσαλα ως ο λαός λέει κρίνοντας προηγούμενα ίδια ένεκα της μή ύπαρξης αδιεξόδων στίς δημοκρατίες ως η Ντόρα αποφάνθηκε. Πιθανώς εννοούσε Ελληνικές. Ποιές άλλες; Αφού μονον στην Ελλάδα ισχύουν μή ακροατήρια, ένεκα αρχειοθέτηση / παραγραφή και πολλές αναβολές.

Η ουσία όμως είναι μία, είτε αποκαλυφθούν είτε όχι ( το πλέον βέβαιον) ενεχόμενοι, και αυτή διατυπώνεται στο ερώτημα,που θέλει απάντηση, το σέ τί διαφέρει ο ωτακουστής (πολύ sic η έκφραση) από τον ρουφιάνο; Οποίος ρουφιάνος θα περάσει τα ακούσματα στον «χαφιέ» και πάει λέγοντας στον «ύπατο» όστις κατά κανόνα δεν γνωρίζει τίποτα. Θα πετάξουν λοιπόν στις μάζες ένα « η επιτροπή απεφάνθη πως δεν προέκυψαν αποδείξεις» συνεπώς δεν υπάρχει τέλεση αδικήματος. Έχουν ειπωθεί από τα «από καιρό έτοιμα ΜΜΕ» τόσες φορές που οι μάζες τα έχουν μάθει απο έξω.

Κατά τα άλλα, τί σύμπτωση κι ´ αυτή, ανακοινώθηκε η τιμή της του Σεπτεμβρίου Κιλοβατώρας, για νά ακολουθήσει και το ύψος της δοθησομένης ελάφρυνσης, περίπου 2 δις τα οποία λες και θα πληρωθούν αντλούμενα από τις τσέπες των μελών της «κυβερησάρας». Μα αυτό όπως λένε οι αρμόδιοι οφείλεται εις την, όντως διεθνώς, άνοδο της τιμής του φυσικού αερίου. Άρα το όνομα πρέπει να είναι η του….τέτοιου Κιλοβατώρα. Η λιγνιτική τέτοια; Η της υδατόπτωσις ομοία; Τέλος καλά θα κάνουν οι ιθύνοντες να κατανοήσουν επί τέλους πως ο λαός πλέον γνωρίζει το πόσα από αυτά τα δύο δις της επιδότησης επιστρέφουν με τις υπάρχουσες «αλχημείες» στον «δωροθέτη».

Τα σα εκ των σων ουδέποτε και πουθενά δεν παύουν να ισχύουν. Εκκλησιαστικός ο λόγος και ως εκ τούτου απρόσβλητος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ