Σάλος με τον μάγειρα της Φαίης Σκορδά – Τεράστια ονόματα του χώρου δίνουν μαχη για να βρεθούν κοντά της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεράστια σπαζοκεφαλιά αποτελεί για τη Φαίη Σκορδά ο μάγειρας ή η μαγείρισσα που θα πιάσει την κουτάλα στη νέα πρωινή εκπομπή της στον Σκάι! Οι φήμες θέλουν τελικά τον δημοφιλή σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να κλειδώνει δίπλα στην παρουσιάστρια, ολοκληρώνοντας έτσι και τις τελευταίες εκκρεμότητες της παραγωγής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σκορδά θα δώσει το «παρών» στην πρώτη μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει για την εκπομπή της στο στούντιο Alpha στα Μελίσσια, καθώς από εκεί θα βγαίνει στον αέρα!

Ηδη η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου έχει επιστρέψει από τις διακοπές της και βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες της, ενώ υπήρξε και νέα μετακίνηση από το «Πρωινό» προς τον Σκάι, αφού ο Αρης Λιαπάτης, που ήταν βοηθός αρχισυντάκτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου έχοντας την ίδια θέση.

Οσον αφορά την εκκρεμότητα της στήλης της μαγειρικής, φαίνεται πως κλείνει και θα την αναλάβει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Εν μέρει ωστόσο, γιατί στις τελικές συζητήσεις που είχε με τον Σκάι, όπως ακούγεται, έχει δηλώσει διαθεσιμότητα για δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και έτσι ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερος μάγειρας στο πλατό τις ημέρες που δεν θα είναι ο άλλοτε κριτής του «MasterChef», ο οποίος έκανε την τελευταία εμφάνισή του στη μικρή οθόνη το 2021 με την εκπομπή του «Γειτονιές στο πιάτο» στον ΑΝΤ1.

Να σημειωθεί ότι στο Φάληρο είχαν δώσει μάχη με τους Αμαρουσιώτες για την ενότητα της μαγειρικής, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να καταλήγει στον ΑΝΤ1!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ