Ξεσπά η μητερα της 6χρονης που πνίγηκε: Έβγαζε αφρούς από το στόμα, φορούσε ρούχα και πέδιλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ έχει προκαλέσει ο πνιγμός του 6χρονο κοριτσιού στην παραλία Καλαμάκι της Κορινθίας, με τον πατέρα του να οδηγείται στη δικαιοσύνη και να αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες.

Τα ερωτήματα γύρω από τον πνιγμό του παιδιού είναι πολλά, καθώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία. Η σορός της 6χρονης βρίσκεται στο νοσοκομείο Κορίνθου και αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Η 6χρονη Αμέλια το τελευταίο διάστημα είχε μετακομίσει με την μητέρα της Κόρινθο, καθώς οι γονείς της βρίσκονταν σε διάσταση. Ο πατέρας πήρε το κοριτσάκι το μεσημέρι της Δευτέρας για να το πάει στην παραλία.

«Ήμουν στην δουλειά όταν με πήρε μία γειτόνισσα και μου είπε ότι ψάχνουν το παιδί μου και δεν το βρίσκουν» λέει στο newsit.gr η μητέρα του παιδιού που βρίσκεται σε σοκ. «Εδώ και έναν μήνα είχαμε έρθει στην Κόρινθο. Ήμασταν στην Κόρινθο στο νέο μας σπίτι και στις 12 το μεσημέρι ήρθε και πήρε το παιδί. Εγώ ήμουν εδώ, δούλευα. Μία γειτόνισσα στο Καλαμάκι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “ψάχνουν το παιδί σου και δεν το βρίσκουν”. Αμέσως πήρα ταξί και ήρθα στο νοσοκομείο στην Κόρινθο».

Η ίδια σημειώνει ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της αγαπούσε πολύ το παιδί τους, ενώ η ίδια επιβεβαίωσε ότι είχε πρόβλημα με το άσθμα: «Το αγαπούσε το παιδί. Το ξέρω ότι έχει άσθμα. Δεν ξέρω τι έγινε».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας είπε στους λιμενικούς ότι κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του, του είχε φορέσει σωσίβιο και προσπάθησε να το ανεβάσει σε μια βάρκα, όταν ξαφνικά εκείνο γλίστρησε από τα χέρια του, το σωσίβιο βγήκε από τη μέση του και το παιδί βρέθηκε στον βυθό, σε βάθος 6 μέτρων. Ο ίδιος είπε ότι δεν βούτηξε να το πιάσει γιατί είχε άσθμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ