Τζαβάρας: Απολύτως αντισυνταγματική η παρακολούθηση Κουκάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ομολογία του διοικητή της ΕΥΠ, Δεμίρη ότι παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί εκτός του Νίκου Ανδρουλάκη, προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Οι Γιάννης Ραγκούσης, Παύλος Πολάκης και Χάρης Καστανίδης ακούσθηκαν να φωνάζουν στον διοικητή της ΕΥΠ.

Την ίδια ώρα ο παριστάμενος υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είχε καταπιεί τη γλώσσα του. Δεν είπε ούτε λέξη αφήνοντας τον Θ. Δεμίρη να εκτίθεται…

Υπογραμμίζεται ότι η αντιπαράθεση με τον Θ. Δεμίρη κράτησε 30 λεπτά. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης φώναζαν ότι είναι ομολογία παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων.

Ο Γ. Ραγκούσης φώναξε 4 – 5 φορές ότι ο Θ., Δεμίρης ανακοίνωσε ότι «και υπουργούς» παρακολουθεί η ΕΥΠ, αλλά ο διοικητής δεν απαντούσε. Και στα 30 λεπτά της έντασης ο Γ. Γεραπετρίτης δεν μίλησε. Αλλά και όταν πήρε το λόγο στο τέλος της συνεδρίασης πάλι δεν αναφέρθηκε στην ομολογία Δεμίρη.

Τονίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας χαρακτήρισες «απολύτως αντισυνταγματική» την παρακολούθηση Κουκάκη. «Δεν νοείται παρακολούθηση δημοσιογράφου για εθνικούς λόγους επειδή ψάχνει σκάνδαλα τραπεζών», φέρεται να είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ