Ο Αντωναρος “τσακίζει” τον Οικονομου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mαλλον δεν το εχει καταλάβει ουτε ο ίδιος μέσα στην αυτοθαυμαζομενη θολουρα του μυαλού του. Εννοώ τον lame duck-πρωθυπουργό Μητσοτακη. Γιατι αν το ειχε καταλάβει, δεν θα αφηνε να τον εκπροσωπει ο τωρινος εκπροσωπος που με καθε δημόσια εμφανιση του τον θαβει όλο και πιο βαθεια.

Επισημαίνω στον σαφως ανεπιδεκτο μαθησεως κυβ.εκπρ. ότι ατόπημα για τη δημοκρατία θα ηταν να μη γραψουν οι δημοσιπογραφοι όσα εμαθαν ότι ειπε ο νεος διοικητης της ΕΥΠ. Οχι ότι διερρευσαν οι απιθανοτητες για παρακολουθησεις. Ετσι λειτουργεί η ελευθερη ενημερωση σε ολον τον κοσμο.

Ατόπημα,και μαλιστα τεράστια,για την ενημερωση ειναι να γραφουν οι πετσο-εξαγορασμςνες εφημεριδες και ιστοτοποι για δήθεν ανασκευη απο το Politico (που δεν υπαρχει) χωρις να εχουν γραψει λέξη για το τι εγραψε το εν λογω site που διαβαζεται σε ολόκληρη την Ευρωπη και όχι μόνο.

Ατόπημα ειναι (και μάλιστα σε οποιαδηποτε χώρα της ΕΕ) είναι …δημοσιογραφοι να μισθοδοτούνται απο υπουργ. γραφεία η κρατικούς οργανισμούς και να εμφανίζονται ως…αυτοκλητοι υπερασπιστές της κυβερν.πολιτικης.Σε αλλες χωρες θα τους ειχαν διαγραψει οι επαγγελματικές ενώσεις…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ