Οργισμένη η μητέρα της Τοπαλούδη για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας για ομαδικό βιασμό της κόρης της! Ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν κρύβει τη δικαιολογημένη οργή της η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη έπειτα από την αρχειοθέτησητης δικογραφίας για ομαδικόβιασμό που κατήγγειλε ότι υπέστη πριν από τη δολοφονία της η άτυχη κοπέλα.

Επίσης, η χαροκαμένη μητέρα ζητά να ανοίξει πάλι η υπόθεση και να λογοδοτήσουν οι τρεις νεαροί που είχε κατονομάσει η Ελένη προτού πέσει στα χέρια των δύο δολοφόνων της.

https://www.youtube.com/watch?v=qgEmFZNxwpY

Η Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη, όπως είπε, έμαθε από φίλη της Ελένης στη Ρόδο για τον ομαδικό βιασμό που προηγήθηκε της δολοφονίας την ημέρα της κηδείας. «Δεν ήξερα τίποτα. Απλώς, αυτή η συγκεκριμένη φίλη… μου έδωσε και τα ονόματα των βιαστών, τα δύο ονόματα των βιαστών που τα είχε βρει η Ελένη» λέει η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Η 24χρονη φίλη της Ελένης είχε ενημερώσει για όσα συνέβησαν στο νησί τον Νοέμβριο του 2017. Οπως πληροφορήθηκε η οικογένεια της Ελένης, όταν εκείνη βιάστηκε και βιντεοσκοπήθηκε από τρία άτομα έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης, πήγε στην Αστυνομία, όμως δεν έκαναν το παραμικρό. «Πήγε και κατήγγειλε στην Αστυνομία και βρήκε το παιδί μου κλειστή πόρτα. Της είχαν πει να πάει να ψάξει να βρει το βίντεο! Η Ελένη δηλαδή να κάνει τον ντετέκτιβ, αν είναι δυνατόν! Αυτοί δολοφόνησαν το παιδί μου… Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, το παιδί μου θα ήταν ζωντανό. Βασικά, θα το έπαιρνα από αυτό το βρομονήσι» δηλώνει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Από την έρευνα που έγινε στη συνέχεια και μετά τη φρικτή δολοφονία της φοιτήτριας, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία γι’ αυτή την παράλληλη δικογραφία, έτσι μπήκε στο αρχείο, κάτι που έκανε έξαλλους τους γονείς. «Να ανακινηθεί από την αρχή αυτό το θέμα, γιατί με καίει και με τρώει και με βασανίζει και δεν μπορεί, επειδή το παιδί μου δεν είναι ζωντανό, να μπει στο συρτάρι», ανέφερε φορτισμένη η κυρία Τοπαλούδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ