Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει ή να παραιτηθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα λοιπόν έφτασε να είναι, σύμφωνα με τα συστηματικώς επιδοτούμενα ΜΜΕ η πολυδιαφημισμένη, το τελευταίο δεκαήμερο, ημέρα των μαχών στη Βουλή μεταξύ των αρχηγών των εντός αυτής κομμάτων, και με θέμα τις τηλεφωνικές υποκλοπές εκ μέρους της ΕΥΠ του τηλεφώνου του Ανδρουλάκη. Αυτή η υποκλοπή είναι βεβαιως θεμιτή και πρέπει να εκτελείται όταν υπάρχουν λόγοι Εθνικής Ασφάλειας των Ελλήνων, και γι αυτό υπάρχει και η ΚΥΠ.

Όμως του…Ανδρουλάκη; Γιατι; Σε αυτό λοιπόν και μόνο αυτό το ερώτημα καλείται σήμερα να απολογηθεί στον λαό ως μοναδικός υπεύθυνος ο Μητσοτάκης. Και αυτό δεν διαρκεί ούτε πέντε λεπτά. Θα απαντήσει; Κανείς δέν περιμένει απάντηση αφού παραμένει στην θέση του. Ακόμα παραμένει και ο δικαστής Πικραμένος. Και αυτό το σήμερα δεν πρόκειται να προσφέρει τίποτα στον λαό αφού άλλοι ήσαν οι στόχοι φυτείας τού εγχειρήματος.

Πρώτον ο αποπροσανατολισμός του ψηφοφόρου από την εισοδηματική του έκδυση
υπερ μιας ανεξέλεγκτης κονόμας των παρόχων της Ενέργειας που είναι και οι μόνοι που οφελούνται. Ποίοι είναι αυτοί οι κύριοι που οχι μόνον δεν χάνουν αλλά ανεξέλεγκτα θησαυρίζουν με τις πλάτες της κυβερνησάρας; Από πού αντλούνται τα ποσά των επιδοτήσεων που μόνο στόχο έχουν το να μή φύγουν κυνηγημένοι από τον λαό οι ευθυνόμενοι κυβερνητικοί; Συνεπώς, οποία η χρονική σύμπτωση το ……τηλέφωνο του Ανδρουλάκη.

Το δεύτερον είναι τις εξ αυτού του σκανδάλου οφελείται; Μα πρώτος πρώτος ο ίδιος ο Ανδρουλάκης. Φάνηκε. Ίσως γιατί ίσως του φύγουν ψήφοι για τ αλλού που όλοι ξέρουν πού.

Επίσης ο Πρωθυπουργός. Φάνηκε και αυτό απο τις προαγγελόμενες εξαγγελίες που θα ανακοινωθούν στην Θεσσαλονίκη, προανακοινωμένες, δίκην διαφημιζόμενης προσεχούς προσφορας εμπορικού οίκου.

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, που μηδενίζει το ενδιαφέρον του λαού να ακούσει στην κορυφαία ετήσια ομιλία του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, δια το πού η Εθνική Οικονομία στέκεται,όπως πάντοτε πρίν.

Έτσι νομίζουν πως θα το ξεπεράσουν. Όμως πλανώνται πλάνην πικράν. Και το γνωρίζουν. Χαζός δεν είναι κανένας. Οτιδήποτε άλλο, ΝΑΙ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ