Σάλος με το Instagram της Κλέλιας Ανδριολάτου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της την οδήγησαν στο χώρο του μόντελινγκ όπου ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 14 ετών. μεγαλώνοντας όμως συνειδητοποίησε πώς αγαπάει εξίσου την υποκριτική γι’ αυτό μετά τις σπουδές της παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής.

O λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Μπρούσκο».

Η νεαρή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και αναρτά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Aυτή τη φορά το νεαρό μοντέλο θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς αρραβωνιάστηκε η κολλητή της φίλη. Έτσι λοιπόν δημοσίευσε φωτογραφίες της όπου φαινόταν ξεκάθαρα η χαρά της, για το ευτυχές γεγονός.

C4CB6926 438D 43E0 91A8 DECF2E85FFBC

Ωστόσο πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά για τα σημάδια που είχε στα πόδια της. Η όμορφη Θεσσαλονικιά όμως δεν πτοήθηκε και έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση σε όσους προσπάθησαν να της κάνουν bullying, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

«Πριν από 2 μέρες αποφάσισα να ανεβάσω τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ μου, έτσι αυθόρμητα και γεμάτη ευτυχία από την τιμή που μου προσφέρθηκε να αρραβωνιάσω την καλύτερή μου (έναν από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω την τιμή να πορεύομαι στη ζωή μου). Ακολούθησαν κάποια σχόλια για τα σημάδια στα πόδια μου.

Δεν στεναχωρήθηκα αλλά ένιωσα την ευθύνη μέσα από εμένα και τη συνθήκη μου να μοιραστώ τα εξής: Tα σημάδια μου είναι η δύναμή μου και η πλησιέστερη απόδειξη των ονείρων που μπορώ να καταφέρω. Είναι ομορφιά γιατί είναι ιστορία και είναι χρήσιμη για την ζωή μας και την εξέλιξή μας. Και κυρίως είναι σημάδια αγάπης γιατί μου υπενθυμίζουν πόσους ανθρώπους έχω γύρω μου και με στηρίζουν κάθε μέρα. Για όλους αυτούς τους λόγους εγώ κρατάω το χαμόγελο και ότι έγινα κουμπάρα στην παιδική μου φίλη. Φιλί σε όλους και καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

H Kλέλια Ανδριολάτου, κάνει ένα περιπετειώδες road trip και αυτή τη στιγμή ταξιδεύει στη Γαλλία, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από αυτό.

Η πανέμορφη ηθοποιός που έχει γαλλική φινέτσα, δείχνει στους ακολούθους της τα μέρη τα οποία επισκέπτεται και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς λατρεύουν τα post.

Στην τελευταία της ανάρτηση από τη Γαλλία, η Κλέλια Ανδριολάτου έγινε αρκετά αισθησιακή και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το λευκό της σουτιέν και τζιν παντελόνι σε ένα γραφικό μπαλκόνι, ενώ σε κάποιες πόζες βλέπουμε το εσώρουχο να έχει αφαιρεθεί, αφήνοντας τη φαντασία ελεύθερη.

https://www.instagram.com/p/ChrSO2ALdN8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Τα κλικ ήταν έγχρωμα αλλά και ασπρόμαυρα και θύμιζαν καρέ από γαλλικές καρτ ποστάλ ή στιγμιότυπα από γαλλικό φιλμ ενώ η Κλέλια Ανδριολάτου μοιάζει με γαλλίδα σταρ του σινεμά. Στη λεζάντα των συγκεκριμένων εικόνων έγραψε: Πέρα από τα σύνορα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ