Μόνον ο Χίτλερ κραύγαζε όπως κραυγάζει ο Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Έλληνες μας προκαλούν κάθε ένα λεπτό. «Κάθε ένα δευτερόλεπτο». Ρήσεις του Τούρκου υπουργού της άμυνας. Ο εδώ ΥΕΘΑ χωρίς να έχει προφέρει ούτε «α» εις απάντηση,και πολύ καλά πράττει, περιλαμβανόμενος στους, λόγω χαρτοφυλάκιου, προκλητές δεν δίνει κανένα λόγο, που περιμένουν, για περεταίρω.

Όμως. Ας βρεθεί κάποιος να ερωτήσει την διεθνή κοινότητα αν γνωρίζει έναν,έστω έναν, ομόβαθμο να ομιλεί τόσο πολύ παραβιάζοντας κατά κόρον τα…..πάντα. Αντιθέτως. Όλοι οι απανταχού σήμερα Υπουργοί της Άμυνας, ούτε που ακούγονται. Ακόμα και στην κρίση της Ταιβάν που τόσο προκλητικά απειλήθηκε από την Κίνα, οι της άμυνας των δύο αυτών χωρών ούτε ακούστηκαν μα ούτε και που εμφανίστηκαν.

Άφησαν, σοφά , σιωπηλώς την διπλωματία, που έκανε την δουλειά της. Το ίδιο συμβαίνει και στον πόλεμο της Ουκρανίας. Εμφανίσεις και ομιλίες/δηλώσεις των της Άμυνας, πολύ κοντά στο μηδέν.

Τί συμβαίνει λοιπόν με τους Τούρκους που έχουν τον δικό τους με το στόμα λυμένο να εξαπολύει, και σέ υψηλή συχνότητα μάλιστα, τέτοια…….αυτά που όλος ο κόσμος ακούει; Ούτε ο Χίτλερ σε, λίγο πριν την πτώση, παράκρουση δεν κραύγαζε ομοίως.

Συνεπώς το μόνο που μένει ως εξήγηση, είναι εκβιασμός των Δυτικών και κυρίως των ΗΠΑ, κάτι σαν δώστε αυτό που ζητάμε για να μην επιτεθούμε στην Ελλάδα. Πάντοτε εκβίαζαν και πάντοτε κέρδιζαν, και ποτέ δεν χόρταιναν. Όμως αυτή τη φορά δείχνουν να παίζουν ρέστα λες και θα αποχωρήσουν από το Ιντσιρλίκ τα εργαλεία που για τόσα πολλά χρόνια επιτυχώς, μαζί με τα «σχετικά» χρησιμοποιούσαν.

Θα φανεί. Ειναι βλέπεις και η μή εμφάνιση του επί κεφαλής του Στέητ Ντηπάρτμεντ στο προσκήνιο που δεν τόν βλέπουν μα ούτε και βλέπει. Λες και ο BLINKEN «BLINDEN»έγινε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ