«Βόμβα» Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάργησε τον διαγωνισμό μου για τα συστήματα παρακολούθησης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη – φωτιά πριν λίγο από το βήμα της Βουλής, από την έντιμη Όλγα Γεροβασίλη, η οποία απάντησε σε όσους ισχυρίζονται ότι το σύστημα Predator αγοράστηκε επί των ημερών της.

Η Όλγα Γεροβασίλη αποκάλυψη λοιπόν ότι ορθώς υπάρχουν συστήματα παρακολούθησης, ότι οι διωκτικές αρχές πρέπει να έχουν παρόμοια συστήματα για να καταπολεμούν τόσο το οργανωμένο έγκλημα όσο και τους εθνικούς κινδύνους, μόνο που επί των ημερών της, όταν είχε δεχτεί εισήγηση για ανανέωση των υπαρχόντων συστημάτων, έκανε το αυτονόητο: Διαγωνισμό!

Νόμιμο, επίσημο διαγωνισμό για την απόκτηση νόμιμων σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας. Τι έκανε λοιπόν ο Μητσοτάκης μόλις κατέκτησε την εξουσία; Ακύρωσε τον διαγωνισμό!

Όπως άλλωστε έκανε με τον διαγωνισμό των ταυτοτήτων, Διαγωνισμό που επίσης είχε προκηρύξει η Όλγα Γεροβασίλη, με αποτέλεσμα όχι μόνο να πολλαπλασιάσει την δαπάνη, αλλά και να δημιουργήσει ένα νέο σκάνδαλο που αργά ή γρήγορα, θα βγει στο φως.

Ο Μητσοτάκης λοιπόν κατάργησε πραξικοπηματικά τον διαγωνισμό της Γεροβασίλη, για να δημιουργήσει το αίσχος που ζούμε σήμερα. Και να βγαίνει τώρα και αρνείται ότι έχει αγοράσει «παράνομο» σύστημα παρακολούθησης…

Δηλαδή, ακύρωσε τον διαγωνισμό και έστησε ένα πραγματικό παρακράτος αδιαφάνειας και απόρρητων δαπανών, για να αγοράσει λουκούμια…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ