Κόντεψε να πεθάνει – Έπαθε θρόμβωση μεσα στη νύχτα αιφνιδίως και το ασθενοφόρο άργησε 4 ώρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την… ολιστικά νεοφιλελεύθερη πολιτική του Θάνου Πλεύρη στον χώρο της Υγείας δεν θα μπορούσε να γλιτώσει ούτε το δίκτυο των διακομιδών. Οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ΕΚΑΒ, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο όμως και στην ελληνική περιφέρεια, μαρτυρούν την πολιτική εγκατάλειψης που ακολουθείται εδώ και τρία χρόνια, ενώ οι τραγικές συνέπειες της πολιτικής υποστελέχωσης φαίνονται πλέον σε καθημερινή βάση.

Μετά τη Χίο, την Ικαρία, την Κω, τη Βοιωτία, τη Θεσσαλονίκη, όπου το τελευταίο διάστημα υπήρχαν απίστευτες καταγγελίες για τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, ένα νέο περιστατικό, αυτή τη φορά στο κέντρο του Πειραιά, έρχεται να αποδείξει την έκταση του προβλήματος.

Συγκεκριμένα, χθες, 68χρονη καταγγέλλει ότι έπαθε θρόμβωση και το ΕΚΑΒ πήγε να την πάρει τέσσερις ώρες μετά. Η 68χρονη από τον Πειραιά κατήγγειλε πως, παρά το γεγονός πως κάλεσε το ασθενοφόρο ενώ είχε ήδη πάθει θρόμβωση, αυτό έκανε τέσσερις ώρες να φτάσει στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, η ίδια κατήγγειλε πως κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 8 το απόγευμα και το ασθενοφόρο τελικά έφτασε σπίτι της λίγο πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα.

Φοβήθηκε για τη ζωή της

Όπως είπε η κυρία Σταυρούλα, είναι καρδιοπαθής και, σύμφωνα με διάγνωση του γιατρού της, της δημιουργήθηκε θρόμβωση και έπρεπε άμεσα να μεταβεί στο νοσοκομείο. «Ήμουν μόνη στο σπίτι. Ενημέρωσα μόνο δύο φίλες μου, που είναι κοντά στη γειτονιά, για να μην ανησυχήσουν εάν δουν το ασθενοφόρο έξω από το σπίτι. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβήθηκα», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σταυρούλα.

Σημειώνεται πως η 68χρονη γυναίκα ζει στην περιοχή της Πειραϊκής. Όπως επισήμανε, βρίσκεται πολύ κοντά στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ωστόσο εκείνη την ημέρα δεν εφημέρευε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ