Απίστευτες αποκαλύψεις Κουκάκη: Τον παρακολουθούσαν ακόμα και έξω από το σχολείο του παιδιού του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής  Kontra24 της Αναστασίας Γιάμαλη ήταν χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του για την παρακολούθηση του κινητού του από το κακόβουλο λογισμικό predator.

Ο Θανάσης Κουκάκης εξήγησε το πώς η έρευνα πάνω σε θέματα που καταδείκνυαν τον τρόπο που συγκεκριμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και που ευνοούσαν το διακεκριμένο οικονομικό έγκλημα, οδήγησε στην παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου.

Επιπλέον, ο Θανάσης Κουκάκης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για την παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου. Όπως ο ίδιος είπε στη Νατάσα Γιάμαλη: «Η συγκεκριμένη πηγή πράγματι μου έδειξε μια φωτογραφία η οποία αφορούσε μια αποδελτίωση συνομιλίας μου έγινε έξω από το σχολείο της κόρης μου ..(..) την επόμενη μέρα έρχομαι σε επικοινωνία με την ΑΔΑΕ»

Τέλος, ο δημοσιογράφος που βρέθηκε στο επίκεντρο των παρακολουθήσεων, αποκάλυψε πως 3 μέρες πριν ολοκληρωθεί η δικιά του παρακολούθηση με το Predator εστάλη ακριβώς το ίδιο link που εστάλη σε εκείνος, στον κ. Ανδρουλάκη.

Δείτε ορισμένα από τα σχετικά αποσπάσματα των όσων είπε ο Θανάσης Κουκάκης στην Νατάσα Γιάμαλη εδώ:

Με πληροφορίες απο το koutipandoras.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ