Έφυγε απο τη ζωη σε ηλικια μόλις 57 ετων ο Βασίλης Παπαζήσης, πρόεδρος και CEO της THALIS-ES

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς εχθές 28/8 …έφυγε ο Βασίλης Παπαζήσης… νωρίς, πολύ νωρίς. Φίλος σχεδόν 40 χρόνια, κουμπάρος, αδελφός. Πάντα ήσουν γρήγορος ρε φίλε, αλλά τώρα το παράκανες, μας αιφνιδίασες, τι να πώ; Ελπίζω Βασίλη μου πολλά από αυτά που πιστεύουμε να μην είναι αλήθεια, τα πράγματα να είναι αλλιώς και εκεί που πας να βρεις και να ξανανταμώσεις παλιούς καλούς φίλους και συγγενείς που έφυγαν νωρίτερα. Καλό ταξίδι φίλε!

Ο Βασίλης Παπαζήσης ήταν ένας παλιός καλός φίλος από την δεκαετία του ΄90 όταν οι επαγγελματικές του ασχολίες ήταν στην Κρήτη, στο Ηράκλειο. Τον είδα ξανά πριν από πέντε χρόνια περίπου εδώ, αν και είχε φύγει από το Ηράκλειο. Μόλις διάβασα, ότι έφυγε από τη ζωή. Ένας δραστήριος επαγγελματίας στο χώρο των κατασκευών και δημοσίων έργων. Ήταν μόλις 57 ετών!
Κρίμα..

Ο Βασίλης Παπαζήσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της THALIS-ES, έφυγες απο τη ζωη την Κυριακή σε ηλικια μόλις 57 ετων Ήταν ένας εμπνευσμένος και πρωτοπόρος επιχειρηματίας που συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάπτυξη του κλάδου του Περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1965 στα Γρεβενά και σπούδασε στο Τμήμα Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ. Αφήνει πίσω του μία μοναδική κληρονομιά επιχειρηματικών στρατηγικών με ισχυρό περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ