Ολγα Γεροβασίλη: Προανήγγειλε προανακριτική επιτροπή για τις υποκλοπές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο Kontra προανήγγειλε προανακριτική επιτροπή για τις υποκλοπές σε περίπτωση κυβερνητικής αλλαγής.

Έχουμε λειτουργία παρακράτους στη χώρα, οι θεσμικοί φορείς της χώρας είναι υποχρεωμένοι να διαφυλάξουν τη δημοκρατία. Δεν το έκανε ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του, όμως εδώ υπάρχουν κι άλλες ανεξάρτητες αρχές που πρέπει να παίξουν το ρόλο τους, υπάρχει και η Δικαιοσύνη η οποία πρέπει να παίξει το ρόλο της. Οι ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν και είμαστε δώ και σήμερα και μετά τις εκλογές φυσικά, όπου εκτιμώ ότι θα είναι μια άλλη Κυβέρνηση και βεβαίως τίποτα δεν θα μείνει χωρίς να αποκαλυφθεί στον ελληνικό λαό … Μια επόμενη Κυβέρνηση προοδευτικών δυνάμεων και εφόσον τα στοιχεία προκύψουν και έχουμε υπομονή για να το δούμε αυτό, ενδεχομένως να υπάρξει μια προανακριτική επιτροπή αργότερα.

Κανεις ατιμώρητος για το παρακρατος που στήθηκε.
Βόμβα μεγατόνων και είδηση της βραδιάς από την @olgagerovasili
Ξεκαθάρισε ότι μετα τις εκλογές,μια προοδευτική κυβέρνηση, εξεταζοντας τα στοιχεία που θα υπαρξουν,θα προχωρήσει σε σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τις #υποκλοπες.

https://twitter.com/marka2_/status/1564709168883302402?s=21&t=7mXBQ0XTbvXYzZU6jPw0wA

Την επίκληση του εξωτερικού εχθρού,του εξωτερικού κινδύνου ο ελληνικός λος την έχει ακούσει κι από τα απολυταρχικά καθεστωτα που τον κυβέρνησαν.
Ο Μητσοτακης λέει ότι η χώρα είμαι ΕΓΩ.
Η @olgagerovasili πέρασε πριονοκορδέλα το καθεστώς και το παρακρατος της ΝΔ.
Εξαιρετική‼️

https://twitter.com/marka2_/status/1564703857401364480?s=21&t=7mXBQ0XTbvXYzZU6jPw0wA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ