Εξεταστική για τις υποκλοπές: Διερεύνηση ή απόπειρα συγκάλυψης;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και έτσι συστάθηκε άλλη μία κοινοβουλευτική επιτροπή, για να διερευνήσει ένα ακόμα σκάνδαλο μιας εκλεγμένης κυβέρνησης.

Το φαιδρόν όμως είναι ότι υπάρχουν δηλώσεις κυβερνητικών, επί τη συστάσει μάλιστα της επιτροπής, ότι δεν θα επιχειρηθεί καμία απόπειρα συγκάλυψης (συνέβαινε άραγε στο παρελθόν;) λες και υπήρξε επ αυτού υπαινιγμός τις.

Η διάρκεια τής εν λόγω επιτροπής,μέχρι το πόρισμα, καθορίστηκε στον μήνα πάνω δηλ. τέλη του Σεπτέμβρη. Ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε δηλαδή.

Και η προσοχή των μαζών πάνω σ αυτό….δεν περιγράφεται. Σε ένα κόσμο που έχει κατανοήσει καλά το τί έχει συμβεί χωρίς να γνωρίζει το ΓΙΑΤΙ (που είναι και το ..μεδούλι του συμβάντος) είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί στις συνεχείς συνεδριάσεις;

Δύνανται με τη μία να καλέσουν, την εισαγγελέα της ΕΥΠ, ή και όποιον εντός αυτής γνωρίζει, περατώνοντας έτσι αυθημερόν το έργο συντάσσοντας και το πόρισμα. Γιατί λοιπόν δεν θέλουν να την καλέσουν; Τι φοβάται κυβέρνηση;

Τουτέστιν, τί ήταν αυτό αυτό που προκάλεσε/ερέθισε την υποκλοπή, ή δεν μας λένε λέξη,που είναι και το πιό πιθανόν, ή τίποτα πάνω σε αυτό, και κλείσιμο.Τώρα κάτι αναδρομές παρελθόντων εντός ΕΥΠ συμβάντων μπας και πατσίσουμε, σέ τίποτε δεν οφελεί, πλην της κατασπατάλησης του πολύτιμου χρόνου συν τά….παρελκόμενα αυτού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ