Λύγισε όλη η Ελλάδα στο τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Θαλεια – Ήταν μόλις 19 ετων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανένας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα για την Θάλεια Κορδαμπάλου.

nb larisa kideia thaleias2
www.onlarissa.gr

Το λευκό φέρετρο στο οποίο αναπαύεται η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, ενώ έφτασε στην Εκκλησία με στρατιωτικές τιμές (παραταγμένο ναυτικό άγημα) για το τελευταίο της ταξίδι.

Παρόντες εκτός από τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους της, ήταν ακόμα συμμαθητές της από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας. Αλλά και πλήθος κόσμου που πήγε για το ύστατο χαίρε.

nb larisa kideia thaleias1

www.onlarissa.gr

Επίσης παρίστανται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας και η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Κατά την έξοδο της σορού της Θάλειας από το σπίτι στη συνοικία Παπασταύρου, οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές και απερίγραπτες. Το μόνο που κατάφερε να ξεπεράσει τους λυγμούς, ήταν το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων…

Λύγισαν και τα σίδερα στους επικήδειους

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια των συμμαθητών, του αρχηγού της ΣΝΔ και του Αντώνη, εξαδέλφου της Θάλειας, έκαναν ακόμα και τις πιο σκληρές καρδιές να ραγίσουν…

«Δεν φεύγουν οι άνθρωποι, φυλαχτά γίνονται…» είπε σε μια αποστροφή του επικήδειου λόγου του ο ξάδελφός της, χαρακτηρίζοντας την 19χρονη πρότυπο.

*φωτογραφίες, βίντεο: www.larissanet.gr, www.onlarissa.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ