Μείζον θέμα με τον Παύλο Πολάκη και τις ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο πρώην υπουργός του ΣυΡιζΑ και νυν βουλευτής Παύλος Πολάκης, δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του να προσπαθήσει να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας, ως στέλεχος μίας μελλοντικής κυβέρνησης.

Μία εξέλιξη – σοκ όμως στις ΗΠΑ, δείχνει ότι το σχέδιο Πολάκη δεν περιορίζεται στα στενά πλαίσια της Ελλάδας. Για την ακρίβεια, με κάποιον περίεργο τρόπο, ο Παύλος Πολάκης  κατάφερε να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες!

23BC9C17 3E5A 41E9 92CD F6292D306AA1
Η επίσημη σελίδα των εθνικών ινστιτούτων υγείας των ΗΠΑ

Έτσι, πριν από λίγες ώρες στην κυβερνητική σελίδα των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ, εμφανίστηκε η …Ιβερμεκτίνη ως προτεινόμενη θεραπεία για τον κορονοϊό!

2883F3CA 4FB1 4F0B 9490 6C18C4AB77BD
Ιβερμεκτινη στις ΗΠΑ

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για συνωμοσία Πολάκη, προκειμένου να γελοιοποιήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριζε ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα απευθύνεται σε ζώα.

Πως τα κατάφερε τώρα ο Συριζαίος και κλόνισε ακόμα και το έθνικό σύστημα υγείας των ΗΠΑ, με μοναδικό στόχο να εκθέσει την κυβέρνηση, είναι άγνωστο. Δείχνει όμως περίτρανα το πόσο αδίστακτος είναι ο πρώην υπουργός του ΣυΡιζΑ. Είναι βέβαιο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει εντολή να παρακολουθηθεί ανελέητα, προκειμένου να δει πως κατάφερε να επηρεάσει την πολιτική υγείας της φίλης και συμμάχου χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ