Καταστράφηκε το σπίτι της ηθοποιού Μάγδας Τσαγγάνη απο έκρηξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εικόνες ολικής καταστροφής άφησε πίσω της η τρομακτική έκρηξη σε πολυκατοικία στην Αχαρνών, όπου το σημείο θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Οι κάτοικοι είδαν τα σπίτια τους να τυλίχονται στις φλόγες και να καταστρέφονται ολοσχερώς, ανάμεσα τους και η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη.

Μάλιστα η ίδια βρισκόταν στο διαμέρισμα την ώρα της έκρηξης και περιγράφει τις αγωνιώδεις προσπάθειες να απομακρυνθεί μαζί με ένα φιλικό της ζευγάρι από την πολυκατοικία. Από θαύμα κατάφερε να βγει ζωντανή πηδώντας από την ταράτσα στο διπλανό κτίριο.

«Νομίζω ότι βλέπω ταινία θρίλερ. Ήμουν σπίτι μου με ένα φιλικό μου ζευγάρι όταν έγινε το μπαμ το πρώτο. Ευτυχώς φύγαμε από την ταράτσα, ανεβήκαμε στον έκτο και πηδήξαμε από την δική μας πολυκατοικία στην διπλανή», δήλωσε στο Mega η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η ίδια είπε ότι μένει σε σπίτι φίλων και μέχρι να φτιαχτεί το σπίτι της – αν φτιαχτεί – μπορεί να πάει στην Αίγινα, ενώ εάν δεν φτιαχτεί, θα ψάξει να βρει και να νοικιάσει μια γκαρσονιέρα, όπως είπε.

«Το κακό ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά σπάει», σχολίασε.

Οι κάτοικοι της βομβαρδισμένης πολυκατοικίας είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται ολοσχερώς μέσα σε λίγα λεπτά και με δάκρυα στα μάτια ήρθαν να πάρουν ότι απέμεινε. Μαλιστα πολλοί δεν έχουν καν κάποιο συγγενή να τους φιλοξενήσει, αλλά ούτε και την δυνατότητα να πάνε σε ξενοδοχείο και έμειναν σε ένα παγκάκι όλη τη νύχτα.

Η έκρηξη που για άγνωστη αιτία προκλήθηκε σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου και προπανίου στο ισόγειο, ισοπέδωσε σχεδόν τα πάντα. Συνολικά 21 διαμερίσματα έχει η πενταώροφη πολυκατοικία τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Το ισόγειο, ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος έχουν καεί σχεδόν ολοκληρωτικά, σύμφωνα με το Star, ενώ και τα διαμερίσματα των άλλων οροφών έχουν υποστεί ζημίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ