Πετράλωνα – Μαφιόζικη Δολοφονία: Εγινε όλη η γειτονιά σουρωτήρι απο τις σφαίρες – Φοβάται ο κόσμος να περπατήσει στους δρόμους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε «ενέδρα» φαίνεται να έπεσε ένας άνδρας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στα Κάτω Πετράλωνα, με τους δράστες να τον «γαζώνουν» με 14 σφαίρες, αφήνοντάς τον στον τόπο!

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμή πληροφορίες, οι εκτελεστές του είχαν έστησαν καρτέρι στο θύμα στη συμβολή των οδών Αλκμήνης και Αγαθοδαίμονος και μόλις τους αντιλήφθηκε, άρχισε να τρέχει προς τη λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη. Οι δράστες τότε άρχισαν να κυνηγούν τον άνδρα, πυροβολώντας επανειλημμένα προς το μέρος του με 9αρι όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ακόμη μία «μαφιόζικη» δολοφονία, με τους απανωτούς πυροβολισμούς, μάλιστα, να κάνουν «σουρωτήρι» αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμέναστο σημείο.

  • Δείτε χαρακτηριστικές φωτο από τον τόπο του εγκλήματος:

ektelesi petralonaaektelesi petralonaaaektelesi petralonaaaa

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για δύο άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, που εθεάθησαν να τρέχουν προς Αθήνα, μετά τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, το θύμα είναι πιθανότατα αλλοδαπός, με το άψυχο κορμί του να εντοπίζεται από τους αστυνομικούς πεσμένο μπρούμυτα. Τις περισσότερες σφαίρες φέρεται να τις είχε δεχθεί στο θώρακα, ενώ τον πυροβόλησαν και στο κεφάλι.

ektelesi petralona

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες δεν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα, καθώς δεν έφερε πάνω του χαρτιά που να πιστοποιούν το ποιος είναι, παρά μόνο το ποσό των 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, μέσω του οποίου οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν την ταυτότητα του. Τον «γρίφο» της άγριας δολοφονίας του άνδρα, καλείται, πλέον, να λύσει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ