Τρεις διαφορετικές υπηκοότητες, ανάμεσά τους και την τουρκική είχε δηλώσει το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας στα Πετράλωνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αστυνομία ερευνά τη σύνδεση της συγκεκριμένης δολοφονίας, με τους τραυματισμούς αλλοδαπών τις προάλλες στην πλατεία Βάθης.

Ταυτοποιήθηκε, τελικά, από τις Αρχές το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στα Κάτω Πετράλωνα, με τον άνδρα που έπεσε νεκρός, δεχόμενος από πυροβολισμούς στο κεφάλι και τον θώρακα, να έχει δηλώσει τρεις διαφορετικές υπηκοότητες, ανάμεσά τους και την τουρκική!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο στόχος των εκτελεστών ήταν σεσημασμένος για διακίνηση μικροποσοτήτων ναρκωτικών, ενώ στα αρχεία της Αστυνομίας είναι καταχωρημένος με πολλά ονόματα και ηλικίες, καθώς και με διάφορες υπηκοότητες, ανάμεσά τους και ως Τούρκος κουρδικής καταγωγής. Το γεγονός αυτό, βέβαια, ωθεί τις Αρχές στο να αναζητήσουν πιθανή σύνδεση με το προχθεσινό μαφιόζικο χτύπημα στην πλατεία Βάθης, όπου θύματα ήταν δύο άντρες, επίσης κουρδικής καταγωγής και τουρκικής υπηκοότητας.

Θυμίζουμε πως οι δύο εκτελεστές -τρεις κατά άλλες μαρτυρίες, με τον ένα να φορά κουκούλα- είχαν «στήσει καρτέρι» στο θύμα, στην οδό Αλκμήνης 107 και μόλις εκείνο εμφανίστηκε, τον πήραν στο κυνήγι, πάτησαν τη σκανδάλη και «άδειασαν» πάνω του το 9αρι πιστόλι τους. Το θύμα δέχτηκε 4 με 5 σφαίρες σε κεφάλι και θώρακα, ενώ ο ένας εκ των δραστών φέρεται να τού έδωσε τη «χαριστική βολή». Κάποιες από τις σφαίρες, μάλιστα, που δεν βρήκαν το στόχο τους, καρφώθηκαν σε μπαλκόνια των γύρω διαμερισμάτων ή προκάλεσαν ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Το κινητό τηλέφωνο του άνδρα που δολοφονήθηκε βρέθηκε πάνω σε ένα καπό αυτοκινήτου και οι αρχές εικάζουν ότι, με βάση τον τρόπο που κινήθηκαν οι δράστες, πιθανότατα πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου. Εξάλλου, σε ένα κουτί που βρέθηκε κοντά στο θύμα, υπήρχαν περίπου 5.000 ευρώ, όποτε η ληστεία δεν ήταν το κίνητρο. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ