Άφησε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πήγε για μπάνιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για περίπου 40 λεπτά είχε… παρατήσει το μωρό του, ηλικίας μόλις 20μηνων, μέσα στο αυτοκίνητο, προκειμένου να πάει για μια βουτιά στη θάλασσα!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη χθες χθες το μεσημέρι, στο Ηράκλειο Κρήτης, με ένα 26χρονο Γερμανό τουρίστα να εγκαταλείπει το κοριτσάκι του ενόσω κολυμπούσε στην περιοχή του Παλαιοκάστρου Μαλεβιζίου. Εκείνη την ώρα, μάλιστα, στην συγκεκριμένη περιοχή η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 32 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Τα λεπτά περνούσαν και το παιδί, όπως ήταν φυσικό, άρχισε να νιώθει έντονη δυσφορία, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα. Ευτυχώς, το κλάμα του μωρού άκουσε ο ναυαγοσώστης της συγκεκριμένης παραλίας και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον νεαρό πατέρα, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο όμως με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 26χρονος πατέρας γερμανικής καταγωγής είχε αφήσει το μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο, για περίπου 40 λεπτά, προκειμένου να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, στην περιοχή του Παλαιοκάστρου, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Το μωράκι στάθηκε τυχερό καθώς άκουσε το κλάμα του ο ναυαγοσώστης ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον ασυνείδητο πατέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός πατέρας είναι ο μόνος κηδεμόνας που μπορεί να φροντίζει το 20 μηνών μωρό καθώς η μητέρα του παιδιού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ως εκ τούτου αδυνατεί να είναι κοντά στο παιδί της.

Ο 26χρονος φέρεται να παραδέχτηκε το λάθος του λέγοντας ότι είχε ανάγκη να κάνει ένα μπάνιο καθώς είναι πολύ πιεσμένος το τελευταίο διάστημα!

Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι θα ενημερωθεί σχετικά η κοινωνική υπηρεσία ώστε να ξεκινήσει έρευνα για το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει το παιδί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ