Ο Πέτσας “μαρτύρησε” ότι ο Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης του Νίκου Αδρουλάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μια αποστροφή του λόγου του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δημιουργεί νέο πονοκέφαλο στο Μαξίμου, λίγη πριν ξεκινήσει η σύγκρουση στην εξεταστική επιτροπή για το μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛΛ. ανεβάζει τους τόνους, καταγγέλλοντας πως ο Στέλιος Πέτσας «μαρτύρησε» ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης του Νίκου Αδρουλάκη.

Η Χαριλάου Τρικούπη εγκαλεί τον πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας ότι ο Γ. Γεραπετρίτης προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια για το ζήτημα.

Ανάμεσα σε άλλα, το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛΛ. αναφέρει: «Σε συνέντευξη του σήμερα στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, είπε ευθέως ότι ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης τελικά ξέρει το λόγο παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ. Μολονότι ο κ. Γεραπετρίτης προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια. Μήπως τελικά να μας πει ο Πρωθυπουργός το λόγο παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη; Γιατί το “σπασμένο τηλέφωνο” μεταξύ των Υπουργών του… κούρασε!»

Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ήταν καλεσμένος σήμερα σε πρωινή εκπομπή του Mega και όταν ρωτήθηκε για τις παρακολουθήσεις και τις τοποθετήσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι «ο κ. Ανδρουλάκης έχει κουράσει» για να προσθέσει πως το κόμμα «πατά σε δύο βάρκες και κινδυνεύει να πέσει στη θάλασσα από το εγώ του κ. Ανδρουλάκη».

Ωστόσο, προσπαθώντας να ασκήσει κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη πως δεν πάει να ενημερωθεί από την κυβέρνηση «για κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια», έσπευσε να σημειώσει: «Από την πρώτη στιγμή και μετά τις παραιτήσεις που έγιναν για τους χειρισμούς του έχει ζητηθεί να ενημερωθεί. Η έκκληση από τον κ. Γεραπετρίτη έχει να κάνει με την ενημέρωση του ίδιου του κ. Ανδρουλάκη».

Ο Στέλιος Πέτσας πιέστηκε από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον ρωτούσαν εάν ο Γιώργος Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης και περιορίστηκε στο να πει: «Δεν ξέρω ποιος ξέρει και δεν ξέρει τον λόγο παρακολούθησης. Ξέρω ότι ο κ. Γεραπετρίτης απηύθυνε έκκληση προς τον κ. Ανδρουλάκη να ενημερωθεί. Ο κ. Γεραπετρίτης είναι υπουργός Επικρατείας και η ΕΥΠ υπάγεται στο γραφείο του πρωθυπουργού».

Πηγή: efsyn.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ