17 χρόνων παλικαρακι σκοτώθηκε ενώ δούλευε ντελίβερι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 17χρονος ντελιβεράς στον Ωρωπό, όταν οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το μηχανάκι του άτυχου νεαρού.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε έξω από τις Παλιές Φυλακές και σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα, αφού χτύπησε τον 17χρονο ντελιβερά εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και δήλωσε ότι αυτός οδηγούσε, ωστόσο το πρωί που ο 17χρονος κατέληξε στα τραύματά του, ο ιδιοκτήτης του ΙΧ ανακάλεσε και τότε εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα.

Σημειώνεται πως ο νεαρός ντελιβεράς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Το συγκινητικό «αντίο» της ομάδας του

Συγκινεί το μήνυμα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ Ωρωπός, ομάδα στην οποία έπαιζε ο άτυχος 17χρονος.

2F310B2C 7541 459E B2CE 4892CFE387A2

«Από αυτή τη φωτογραφία κάποιος, πλέον, λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ένα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ). Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο. Μακάρι, αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!», γράφει η ανακοίνωση της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ